1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Futbol Takımı Karadağ’ı Ağırlıyor

A Milli Futbol Takımı Karadağ’ı Ağırlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki üçüncü sınavında, yarın Karadağ’ı Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda konuk edecek. Bu heyecan dolu mücadele, saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşmayı, İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Chiffi yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini Alessio Berti ve Luigi Rossi üstlenirken, dördüncü hakem olarak Matteo Marchetti görev alacak.

Milliler, grubun ilk maçında deplasmanda Galler ile golsüz berabere kalmış, ardından İzmir’de oynanan karşılaşmada İzlanda’yı 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Öte yandan, Karadağ takımı, İzlanda’ya deplasmanda 2-0 ve Galler’e ise kendi sahasında 2-1 mağlup olarak grup sıralamasında zor bir dönem geçiriyor. Üçüncü karşılaşmalar öncesinde Türkiye, 4 puanla liderlik koltuğunda otururken, aynı puana sahip Galler averajla ikinci sırada yer alıyor. 3 puanla üçüncü sırada bulunan İzlanda’nın ardından, henüz puanla tanışamayan Karadağ ise grubun son sırasında bulunuyor. Dördüncü Grup’taki başka bir karşılaşmada ise aynı gün İzlanda ile Galler karşı karşıya gelecek.

BARIŞ ALPER YILMAZ GERİ DÖNÜYOR

Milli takımda Galler maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle İzlanda karşısında forma giyemeyen Barış Alper Yılmaz, Karadağ maçıyla yeniden sahalara dönmeye hazırlanıyor. Ay-yıldızlı ekipte, Mert Günok ve İsmail Yüksek sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılırken, kaleci Berke Özer kadroya dahil edildi. Ayrıca, Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak da sakatlıkları sebebiyle aday kadroda yer almadı.

A MİLLİ TAKIM’IN KADROSU

A Milli Takım’ın Karadağ maçı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

  • Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Berke Özer (Eyüpspor)
  • Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Brighton & Hove Albion), Merih Demiral (Al-Ahli), Mert Müldür, Samet Akaydın (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)
  • Orta saha: Atakan Karazor (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica)
  • Forvet: Ahmed Kutucu (Eyüpspor), Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Getafe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Benfica), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş)

Kaynak: Sözcü

A Milli Futbol Takımı Karadağ’ı Ağırlıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!