1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Takım, İzlanda’yı 4-2 Yenerek Üst Üste 3. Galibiyetini Aldı

A Milli Takım, İzlanda’yı 4-2 Yenerek Üst Üste 3. Galibiyetini Aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Takım, İzlanda’yı 4-2 Geçti

A Milli Takım, İzlanda'yı 4-2 Geçti

UEFA Uluslar Ligi’nin 4. maçında, A Milli Futbol Takımı deplasmanda karşılaştığı İzlanda’yı 4-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla birlikte, milliler grupta üst üste 3. galibiyetini alarak puanını 10’a yükseltti. Maçın yıldızlarından biri olan İrfan Can Kahveci, attığı golle geri dönüşün fitilini ateşledi.

‘Kaleci Bizi İzlememiş’

Maçın 62. dakikasında ceza sahası dışından muhteşem bir şut atan İrfan Can Kahveci, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Maç sonrası yaptığı açıklamada, “Geçen maçta kolay bir gol demiştim; bugün zoru denemek istedim. Kaleci bizi izlememiş diyebilirim. Kerem, uzağa çok iyi vurur. Ben ise yakına daha iyi vuruyorum. Maçtan önce analizimizi yapıyoruz. Kerem de maç sonunda, ‘Hangisi daha güzel?’ diye sordu. Benimki daha önemli ama onunki daha güzel diyebilirim” ifadelerini kullandı.

İrfan Can Kahveci’nin etkileyici performansının ardından, altyapısından yetiştiği kulüp Gençlerbirliği de sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu. Gençlerbirliği Akademi, İrfan Can Kahveci’nin çocukluk fotoğrafını paylaşarak, “Ankara ayazını görmüş, İzlanda soğuğu fark etmez. Galibiyet yolunda gollere ve mücadeleye devam” mesajını iletti.

Kaynak: Sözcü

A Milli Takım, İzlanda’yı 4-2 Yenerek Üst Üste 3. Galibiyetini Aldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!