1. Haberler
  2. Spor
  3. A Milli Takım’ın Karadağ Maçına Hazırlığı ve Arda Güler’in Açıklamaları

A Milli Takım’ın Karadağ Maçına Hazırlığı ve Arda Güler’in Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Takım’ın Karadağ Maçına Hazırlığı

A Milli Takım’ın Karadağ ile oynayacağı kritik maç öncesinde genç yıldız Arda Güler, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Vincenzo Montella ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıkan Arda Güler, toplantı sırasında ilginç bir an yaşandı; yanlışlıkla kendisi yerine Arda Güler olarak tanıtıldı. Bu durum salonda gülüşmelere yol açarken, Arda Güler, hocası Montella’ya dönerek gülmeye başladı ve ardından toplantı başladı.

‘Her Maç Oynamak İsterim’

Arda, Real Madrid’de teknik direktör Carlo Ancelotti ile aralarındaki ilişki hakkında sorulan bir soruya cevap vererek, “Hocamla aramda hiçbir sorun yok. Bu sene daha fazla süre alıyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Orada her şey yolunda. Tabii ki her maç oynamak isterim ama hiçbir problem yok. Milli Takım’a da hizmet etmek istiyorum, goller ve asistler yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

‘Kariyerimin En Güzel Gollerinden Birini Attım’

Genç futbolcu, Samsun’da yeniden olmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, “Kariyerimin en güzel gollerinden birini burada attım. İnşallah yarın da gol atarım ama öncelikle kazanmak istiyoruz.” dedi. Arda Güler, hedefleri ve sahadaki rolü hakkında da şunları söyledi: “Kariyerimi bırakmadan inşallah milli takımla kupa kazanmak istiyorum. Başarılar kazanmak istiyorum. Rolümle ilgili olarak, bazen orta sahada, bazen de sağ kanatta oynuyorum. Her mevkinin farklı gereklilikleri var. Hocalarım ne isterse onları yapmaya çalışıyorum.”

Kaynak: Sözcü

A Milli Takım’ın Karadağ Maçına Hazırlığı ve Arda Güler’in Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!