1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adana’da Anne ve İki Kızının Cinayetinde Trajik Son

Adana’da Anne ve İki Kızının Cinayetinde Trajik Son

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’daki Trajik Olayda Anne ve İki Kızı Toprağa Verildi

Adana’nın Sarıçam ilçesinde, kabir ziyareti sırasında meydana gelen bir cinayet, üç yaşamı kararttı. Şenay Gerçek (44) ve kızları Güldane (20) ile Gaye Gerçek (22), Buruk Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi. Aile, Güldane’nin 24 Ağustos’ta intihar eden 1 çocuğunun babası Muzaffer Erkuvan’ın mezarını ziyaret etmek üzere mezarlığa geldi. Burada dua eden aile, bir süre sonra dinlenmek için mezarlıktaki musalla taşına yakın banklara oturdu.

Dini Nikahla Yaşadığı Erkuvan’ın Babası Saldırdı

Olay, Güldane Gerçek’in bir süre dini nikahla birlikte yaşadığı Muzaffer Erkuvan’ın babası Şemsettin Erkuvan’ın motosikletle kadınların yanına gelerek tabanca ile ateş açmasıyla patlak verdi. Bu korkunç saldırıda, üç kadın kanlar içinde yere yığıldı. Saldırgan, geldiği motosikletle olay yerinden kaçtı.

Oğlunun İntiharından Sorumlu Tutmuş

Olay yerine ihbarla gelen güvenlik ekipleri, Şenay Gerçek ile kızlarının olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Cenazeler, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Saldırganın her yerde aranmasına devam edilirken, Muzaffer Erkuvan’ın, Gerçek ailesini oğlunun intiharından sorumlu tuttuğu öğrenildi.

Cenazeler Buruk Mezarlığı’na Defnedildi

Adana Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri tamamlanan anne ve kızlarının cenazeleri, bu sabah aile üyelerine teslim edildi. Ardından, Buruk Mezarlığı’na götürülen Şenay Gerçek ile kızlarının cenazeleri, kılınan cenaze namazının ardından yan yana toprağa verildi. Bu trajik olay, aile ve toplumda derin izler bıraktı.

Adana’da Anne ve İki Kızının Cinayetinde Trajik Son
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!