1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adana’da İki Gençin Trajik Ölümü: Cinayet ve İntihar

Adana’da İki Gençin Trajik Ölümü: Cinayet ve İntihar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da Trajik Olay: İki Genç Hayatını Kaybetti

14 Ekim günü, Adana’nın Çukurova ilçesinde, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde korkunç bir olay meydana geldi. Oto lastik ticareti yapan Emre Naynal, evli olmasına rağmen, birlikte yaşadığı sevgilisi Ayşegül Sefer ile birlikte Seyhan Baraj Gölü kıyısına gitmeyi tercih etti. Burada, Naynal’ın tabancayla Sefer’i başından vurduğu ve ardından aynı silahla intihar ettiği belirlendi.

Olayın ardından, çevredekilerin ihbarı üzerine hemen polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Polisin, kıyıda yürüttüğü araştırmalar sonucunda lüks otomobilin içinde Naynal ile Sefer’in cansız bedenlerine ulaşıldı. Bu esnada, çiftin cep telefonlarının sürekli çaldığı dikkat çekti.

Olayla ilgili olarak Adana Adli Tıp Kurumu’nda otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra, çiftin cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı ve defnedilmek üzere toprağa verildi. Ayşegül Sefer’in, katili Emre Naynal ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabında “Huzurum” ve “Sırtımı dayadığım dağım” notlarıyla paylaştığı ortaya çıktı.

Soruşturmayı yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi ve Naynal ile Sefer’in olay yerine saat 05.00 sıralarında geldiklerini, cesetlerin bulunduğu saatten itibaren başka kimsenin bölgeye girmediğini tespit etti. Ayrıca, çiftin 2 yaşında ikiz çocuklarının olduğu bilgisi verildi.

Polisin, çiftin yakınlarıyla yaptığı görüşmelerde, arasında herhangi bir sorun olmadığını ifade ettikleri öğrenildi. Olayın nedenine ilişkin soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Sözcü

Adana’da İki Gençin Trajik Ölümü: Cinayet ve İntihar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!