1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adana’da Oğul Annesini Öldürdü: Trajik Olayın Detayları

Adana’da Oğul Annesini Öldürdü: Trajik Olayın Detayları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da Trajik Olay: Oğul Annesini Öldürdü

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde, Cumhuriyet Mahallesi’nde saat 16.00 sularında korkunç bir olay meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuk babası Haceli Araz, eşiyle yaşadığı sorunların ardından, annesi Nimet Araz ile tartışmaya başladı. Tartışmanın sebebi, Haceli Araz’ın eşine hakaret ettiği yönündeki iddialardı.

Tartışmanın büyümesiyle birlikte, Haceli Araz annesine bıçakla saldırdı. Aralarında yaşanan arbede sırasında bıçak kırıldı ve Haceli Araz, bu kez eline geçirdiği bir bastonla annesini boğmaya başladı. Bu trajik olay, çevredeki sakinler tarafından duyuldu ve büyük bir korkuya neden oldu.

Olayın ardından Haceli Araz, bir süre sonra 122 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak annesini öldürdüğünü bildirdi. Kısa sürede olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlisinin yaptığı kontrolde, Nimet Araz’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın faili olan Haceli Araz, jandarma tarafından gözaltına alındı. Nimet Araz’ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise devam ediyor ve detaylar aydınlatılmaya çalışılıyor.

Kaynak: Sözcü

Adana’da Oğul Annesini Öldürdü: Trajik Olayın Detayları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!