1. Haberler
  2. Spor
  3. Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri Roma’da Sahiplerini Buldu

Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri Roma’da Sahiplerini Buldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri Sahiplerini Buldu

Akdeniz Gazeteciler Derneği, İtalya Spor Yazarları Derneği (USSI), Avrupa Spor Yazarları Derneği (AIPS) ve Artemisia Vakfı tarafından düzenlenen Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri, Roma’nın tarihi Valentini Sarayı’nda muhteşem bir törenle sahiplerine verildi. Bu özel etkinlik, Akdeniz ülkelerindeki iş, sanat ve spor camiasından öne çıkan isimleri bir araya getirerek, barışa, dostluğa ve kültüre katkı sağlayanların çabalarını ödüllendirmeyi amaçladı.

Törende ödül alan isimler arasında Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Inter forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ve Beşiktaş’ın İtalyan golcüsü Ciro Immobile yer aldı. Bu ödüller, uluslararası alanda fark yaratan kişilere verildi.

Etkinlikte, takımıyla birlikte kampta bulunan Immobile, video mesajı ile ödül dolayısıyla jüriye teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Hüseyin Yücel, ödül alan eski İtalyan yıldız futbolcu Gianfranco Zola‘ya Beşiktaş forması hediye etti. Zola, bu hediye karşısında “Ben bu formayı terletmek için çok yaşlıyım” diyerek esprili bir yanıt verdi.

Çalhanoğlu ise, ödülünü Inter’in Roma ile oynadığı maç öncesinde USSI Yönetim Kurulu Üyesi ve Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Dündar Keşaplı‘dan aldı. Katılamadığı için bir video mesaj gönderen Çalhanoğlu, bu ödülden dolayı teşekkürlerini iletti.

Etkinlikte ödül alan diğer isimler arasında Gianfranco Zola, Inter Başkanı Giuseppe Marotta, İtalyan aktris ve yönetmen Paola Cortellesi, İtalyan Artistik Jimnastik Sporcusu Sofia Raffaeli ve Rabat Belediye Başkanı Fatiha El Moudni yer aldı. Ödüller, USSI Başkanı Gianfranco Coppola, USSI Yönetim Kurulu Üyesi ve Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Dündar Keşaplı, AIPS Avrupa Başkanı Charles Camenzuli ve Artemisia Vakfı Başkanı Maria Stella Giorlandino tarafından takdim edildi.

Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri Roma’da Sahiplerini Buldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!