1. Haberler
  2. Gündem
  3. Akhisar’da Hamile Kadına Şiddet Olayı: Yılmaz Akman Gözaltına Alındı

Akhisar’da Hamile Kadına Şiddet Olayı: Yılmaz Akman Gözaltına Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Akhisar İlçesinde Şiddet Olayı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde, 16 Ağustos’ta meydana gelen üzücü bir olayda, birlikte yaşayan Yılmaz Akman (37) ile Sude Naz Atak (19) arasında şiddet dolu bir tartışma başladı. İddialara göre, Yılmaz Akman, Sude Naz Atak’ın kendisinden kaçmaya çalıştığını görünce, onu çay ocağının önünde yakaladı ve burada hamile olan kadına, çevredeki vatandaşların gözü önünde acımasızca şiddet uyguladı.

18 Suç Kaydı Ortaya Çıktı

Yılmaz Akman, elindeki sopayla defalarca Sude Naz Atak’a vurdu. Olayın farkına varan vatandaşlar, Akman’ı linç etmeye çalıştı. Ancak, olay yerine hızlı bir şekilde intikal eden polis ekipleri, durumu kontrol altına alarak Yılmaz Akman’ı gözaltına aldı. Yapılan incelemelerde, Akman’ın daha önce 8 suç kaydının bulunduğu belirlendi.

Sinir Savunması Yaptı

Gözaltına alındıktan sonra ifadesi alınan Yılmaz Akman, işlediği suçu kabul ederek, olayın bir sinir krizi sonucu meydana geldiğini savundu. Bu nedenle tahliye talebinde bulundu.

Serbest Bırakıldı

Davanın sonucunda, Yılmaz Akman’a hakaret suçundan 9 ay 15 gün, kasten yaralama suçundan ise 15 ay hapis cezası verildi. Ancak, mahkeme Akman’ı adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Bu durum, çevredeki halk arasında büyük bir tepkiyle karşılandı.

Kaynak: Sözcü

Akhisar’da Hamile Kadına Şiddet Olayı: Yılmaz Akman Gözaltına Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!