1. Haberler
  2. Gündem
  3. AKP, İlçe Kongreleri Öncesi Delegelere Anket Başlattı

AKP, İlçe Kongreleri Öncesi Delegelere Anket Başlattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP İlçe Kongreleri Öncesi Delegelere Anket Yapıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP), ilçe kongreleri öncesinde delegelere yönelik bir anket çalışması başlattı. Bu anketin amacı, “İlçe yönetiminde kimleri görmek istiyorsunuz?” sorusunu sorarak delegelerin tercihlerini öğrenmek. Alınan bilgilere göre, AKP, 8. Büyük Olağan Kongre’ye hazırlık sürecinde “partinin topyekun milletle beraber yeniden kendini gözden geçirme ve inşa süreci” olarak tanımladığı bir dizi çalışma yürütüyor.

Bu kapsamda, AKP Teşkilat Başkanlığı, mahalle delege seçimlerini tamamladıktan sonra, 12 Ekim tarihinden beri devam eden ilçe kongreleri süreciyle eş zamanlı olarak çeşitli çalışmalar yürütüyor. İlk olarak, 6 Eylül’de kongrelere zemin oluşturmak amacıyla başlatılan “Türkiye Buluşmaları” etkinlikleri ile bu süreç başlatıldı ve bu etkinlikler 5 Ekim’de sona erdi.

Şimdi ise ilçe kongreleri öncesi delegelere yönelik anket çalışması ile sürece devam eden AKP, bu anket aracılığıyla ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile il kongre delegelerinin belirlenmesi sürecine katkıda bulunmayı hedefliyor. Delegelere, “İlçe yönetiminde kimi görmek istiyorsunuz?” sorusuyla, hangi isimlerin yönetimlerde yer almasını istediklerini öğreniyor. Bu süreçte, delegelerden gelen talepler doğrultusunda listelerin şekillendirilmesi sağlanıyor.

Aynı zamanda, delegelerden hükümete, teşkilatlara, parti yönetimine ve yerel yönetimlere dair öneriler ile AKP’nin başarısını artırmak için yapılması gerekenler hakkında tavsiyeler de alınıyor. Teşkilat Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bu anket çalışmasının sonuçları, toplandıktan sonra rapor haline getirilecek ve Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

Kaynak: Sözcü

AKP, İlçe Kongreleri Öncesi Delegelere Anket Başlattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!