1. Haberler
  2. Gündem
  3. Alanya’da ATM’lere Saldırı: Şahıs Gözaltına Alındı

Alanya’da ATM’lere Saldırı: Şahıs Gözaltına Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanya’da ATM’lere Saldırı

Alanya'da ATM'lere Saldırı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir banka şubesinin önünde bulunan ATM’lere yönelik bir saldırı gerçekleştirildi. Olay, M.Ç. isimli bir şahsın eline aldığı taşla önce bir ATM’ye zarar vermesiyle başladı. Ardından, hızla skutere binen M.Ç., Güllerpınarı Mahallesi’ne geçerek yan yana dizilmiş 3 ATM’ye büyük bir metal çöp kovası ile vurdu.

Gözaltına Alındı

Olayın ardından çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede bölgeye intikal eden polis ekipleri, skuteriyle kaçmaya çalışan M.Ç.’yi yakaladı ve gözaltına aldı. M.Ç., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Yapılan incelemelerde, M.Ç.’nin psikolojik sorunları olduğu belirlendi. Bu nedenle sulh ceza hakimliği, M.Ç.’nin Adana Doktor Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verdi.

Saldırı anları, çevredeki vatandaşların cep telefonlarıyla kaydettiği görüntülerle belgelendi. Görüntülerde, şüphelinin ATM’lere taş ve çöp kovasıyla saldırdığı, ardından skuterine binerek hızla uzaklaştığı açıkça görülüyor.

Diğer yandan, M.Ç.’nin zarar verdiği 4 ATM’nin ekranlarının kırıldığı ve bu ATM’lerin ilgili bankalar tarafından tamir edildiği öğrenildi.

Kaynak: Sözcü

Alanya’da ATM’lere Saldırı: Şahıs Gözaltına Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!