1. Haberler
  2. Spor
  3. Alex de Souza’nın Antalyaspor’daki Zorlu Teknik Direktörlük Süreci

Alex de Souza’nın Antalyaspor’daki Zorlu Teknik Direktörlük Süreci

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alex de Souza’nın Zorlu Teknik Direktörlük Süreci

Türkiye’de Fenerbahçe formasıyla futbol oynadığı dönemde adını efsaneler arasına yazdıran Alex de Souza’nın teknik direktörlük kariyeri, beklendiği gibi başlamadı. Antalyaspor’un başına geçen genç teknik adam, henüz ilk döneminde hayal kırıklığı yarattı. Geride kalan 9 lig maçında yalnızca 2 kez galip gelebilen Antalyaspor’da, ‘doktor’ lakaplı hoca Alex için tartışmalar hız kazandı.

‘Doktor Sınıfta Kaldı’

Corendon Airlines Park’ta oynanan Hatayspor ve Adana Demirspor maçlarında galip gelmeyi başaran Alex’in takımı, kalan 7 maçta adeta sahalarda yokları oynadı. Son hafta Galatasaray’a kendi sahasında 3-0’lık bir skorla yenilen Akdeniz ekibinde, Brezilyalı teknik adam hakkında ‘ayrılık’ söylentileri gündeme geldi. Yönetimin, alınan başarısız sonuçlar sonrasında Alex’in geleceğine dair bir karar almak üzere toplanacağı öğrenildi. Antalyaspor camiasının büyük bir heyecanla beklediği Alex de Souza’nın henüz ilk yarının bitmeden sınıfta kalması, ‘doktor sınıfta kaldı’ yorumlarını beraberinde getirdi.

47 yaşındaki Brezilyalı futbol adamının kaderi artık yönetimin elinde. Toplantının ardından Antalyaspor’un Alex ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

Antalyaspor ve Alex de Souza’nın Performansı

Sezonun ilk 5 haftasında Antalyaspor, sahasında oynadığı 3 maçın 2’sini kazanmayı başarmış ve 1 karşılaşma da beraberlikle sonuçlanmıştı. Akdeniz ekibi, bu süreçte deplasmanda Beşiktaş ve Başakşehir gibi güçlü rakiplere karşı mağlup olmuştu. Ancak, sonrasındaki 4 hafta Antalyaspor için pek de iç açıcı geçmedi. Rakibinin 77. dakikada 10 kişi kalmasına rağmen, Kasımpaşa ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Antalyaspor, son 3 haftayı ise yenilgiyle kapattı. İç sahada Fenerbahçe ve Galatasaray gibi zorlu rakiplerine kaybeden Akdeniz ekibi, deplasmanda da Çaykur Rizespor’a mağlup oldu.

Kaynak: Sözcü

Alex de Souza’nın Antalyaspor’daki Zorlu Teknik Direktörlük Süreci
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!