1. Haberler
  2. Spor
  3. Alexandru Cicaldau’nun CS Universitatea Craiova’ya Dönüşü

Alexandru Cicaldau’nun CS Universitatea Craiova’ya Dönüşü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alexandru Cicaldau’nun Dönüşü

Galatasaray, 2021-22 sezonu başında CS Universitatea Craiova’dan 6.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Alexandru Cicaldau’yu, 3 yıl sonra sadece 1.5 milyon euroya tekrar Craiova’ya göndermişti. Cicaldau, yeni takımında henüz forma şansı bulamamıştı ve bu durum, Rumen futbolseverler arasında merak uyandırmıştı. Cicaldau’nun durumu hakkında bilgi veren CS Universitatea Craiova’nın teknik direktörü Constantin Galca, oyuncunun milli aradan sonra takıma katılacağını açıkladı.

Şu anda Romanya liginde 12 hafta sonunda 20 puan toplayarak Cluj’un ardından ikinci sırada yer alan CS Universitatea Craiova, Cicaldau’nun gelişini sabırsızlıkla bekliyor. Cicaldau, yeni takımında hiç süre almamış olmasına rağmen, geçmişteki yetenekleri ve deneyimi ile takıma büyük katkı sağlayacağı düşünülüyor.

SON RESMİ MAÇI EURO 2024’TE

27 yaşındaki Cicaldau, yeni kulübünde forma giymeden önce son resmi maçına temmuz ayında Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki Hollanda karşılaşmasında çıkmıştı. Bu durum, onun form durumunu ve takıma katılım sürecini daha da önemli hale getiriyor.

Craiova Teknik Direktörü Constantin Galca, Cicaldau hakkında şu ifadeleri kullandı: “Kesinlikle oynayacak. Bize yardım etmesini istiyorum. Yüzde 100 olduklarında takıma katkı sağlayacak çok oyuncu var. Bu isimlerden bazıları sakatlıktan yeni çıktı, bazıları ise sorun yaşadığı için yedek kalan oyuncular. Ama takımda herkese yer var. Tüm oyuncularımız formda olsaydı daha farklı olabilirdik. Milli ara bizim için iyi oldu ama birçok oyuncu milli takıma gidiyor. Umarım hepsi sorunsuz bir şekilde geri döner.”

Alexandru Cicaldau’nun CS Universitatea Craiova’ya Dönüşü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!