1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ali Yerlikaya’dan F.A. İsimli Gençle İlgili Açıklama

Ali Yerlikaya’dan F.A. İsimli Gençle İlgili Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali Yerlikaya’dan Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, F.A. isimli gencin Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bulunduğunu tespit ettiklerini ve saat 23.50 sularında kendisiyle iletişime geçtiklerini belirtti. Bakan Yerlikaya, durumu daha detaylı bir şekilde açıklayarak şunları kaydetti:

“Karabük Valiliği koordinesinde, ilgili kurumlar arasında iş birliği sağlanmıştır. Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile birlikte çalışarak, kızımıza yönelik gerekli güvenlik ve koruma tedbirlerinin alınması sağlanmıştır. Kızımız, devletimizin koruması altındadır.”

Devam eden süreçle ilgili olarak Bakan Yerlikaya, “Soruşturma, Karabük Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülmekte olup, kızımızın adliyede ‘Adli Görüşme Odasında’ psikolog eşliğinde ifadesinin alınmasına başlanılmıştır. Konuyla ilgili iddiaların detaylı bir şekilde araştırılması sürmektedir, gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendireceğiz.”

Bu olay, devletin gençlerin güvenliği konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne sermektedir. Herkesin merakla beklediği konuyla ilgili olarak, yetkililer tarafından yapılacak açıklamalar büyük bir önem taşımaktadır.

Kaynak: Sözcü

Ali Yerlikaya’dan F.A. İsimli Gençle İlgili Açıklama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!