1. Haberler
  2. Gündem
  3. Amasra’da Mahsur Kalan Rus Turistler Kurtarıldı: Operasyonun Detayları Ortaya Çıktı!

Amasra’da Mahsur Kalan Rus Turistler Kurtarıldı: Operasyonun Detayları Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amasra’da Rus Turistlerin Kayalıklarda Mahsur Kalması

Amasra'da Rus Turistlerin Kayalıklarda Mahsur Kalması

Son günlerde Amasra’ya demirleyen Astoria Grande gemisi ile gelen Rus turistlerden iki genç, ilçenin “Deprem Bölgesi” olarak bilinen kayalık alanda denize girmeyi tercih etti. Ancak, gençlerden biri kayadan kayaya atlarken ayağını kayalara çarptı ve yaralandı.

Kimsenin olmadığı bu ıssız bölgede mahsur kalan Rus turistler, çevrede geçmekte olan balıkçı teknelerinden yardım talep etti. Balıkçıların yaptığı ihbar üzerine, olay yerine polis ekipleri ve denizden de sahil güvenlik botları sevk edildi.

Yaklaşık bir saat boyunca kayalıklarda mahsur kalan iki genç, sahil güvenlik ekiplerinin müdahalesi ile güvenli bir şekilde kayalıklardan alındı. Gençler, Amasra Büyük Liman’da tekrar karaya çıkartıldığında, 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı.

Yaralı gencin yapılan müdahalelerde ciddi bir sağlık problemi olmadığı belirtildi. Genç, tedavisinin ardından tekrar geldiği Astoria Grande gemisine geri döndü. Bu olay, Amasra’da tatil yapan turistler arasında kısa süreli bir panik yaşanmasına neden oldu, ancak ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde durum kontrol altına alındı.

Amasra’da Mahsur Kalan Rus Turistler Kurtarıldı: Operasyonun Detayları Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!