1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ambulansa Yol Vermeyen Sürücüler Hemşireyi Darbetti

Ambulansa Yol Vermeyen Sürücüler Hemşireyi Darbetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ambulansa Yol Vermeyen Sürücüler, Hemşireyi Darbetti

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nda gerçekleşti. 80 yaşındaki N.G. isimli kadın, kalp krizi geçirerek acil bir müdahaleye ihtiyaç duydu. Bu acil durumda, Gemlik Devlet Hastanesi’nden Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edilen ambulans, emniyet şeridinde ilerlediği esnada, arkadan gelen bir otomobil sürücüsü selektör yaparak ve korna çalarak yol istedi. Paramedik ambulans sürücüsü Muhammed Ali Karasulu, otomobile yol vermek zorunda kaldı.

Ancak, otomobilde bulunan tekstil firması sahibi S.Y. ile oğlu M.Y., Karasulu’ya ambulansın içinde hasta olmadığını iddia ederek tepki gösterdi. İddialara göre, baba ve oğlu, ambulansın önünü kesti ve sürücüye haksız yere siren çaldığını söylediler. Karasulu, kalp krizi geçiren bir hastayı taşıdığını belirtmesine rağmen, tartışma büyüdü. Olayın fitilini ateşleyen, S.Y. ve oğlu M.Y. otomobilden inerek Karasulu’ya saldırdı.

Yaralı Halde Ambulansı Kullandı

Ambulans sürücüsü, hastayı yetiştirmek için yaralı halde aracını kullanarak Bursa Şehir Hastanesi’ne doğru yola çıktı. Yapılan muayenelerde, Karasulu’nun dil kıkırdağının kırıldığı, dudağında darbe sonucu yaralar oluştuğu ve çene kemiğinde travma olduğu tespit edildi. İlk müdahalesinin ardından, Karasulu’ya 7 gün iş göremez raporu verildi. Olayın ardından iş insanı S.Y. ve oğlu M.Y., gözaltına alındı.

Acil Hemşiresi Eşi Konuştu

Darbe alan Muhammed Ali Karasulu’nun eşi Cahide Karasulu (26), Gemlik Devlet Hastanesi’nde Acil Servis Hemşiresi olarak görev yapıyor. Olay anını DHA muhabirine telefonla anlatan Cahide Karasulu, eşinin trafik yoğunluğu nedeniyle emniyet şeridinde ilerlediği sırada önünü kesen otomobildeki baba ve oğul tarafından darbedildiğini söyledi. S.Y.’nin eşinin boğazını sıktığını ve yumruk attığını, oğlu M.Y.’nin de arkadan yumruk vurduğunu belirtti.

Cahide Karasulu, eşinin dudağına 10 dikiş atıldığını ve 7 günlük iş göremez raporunun, darbe sonucu oluşan travma nedeniyle uzatılabileceğini ifade etti. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ederken, ambulans sürücüsü Muhammed Ali Karasulu’nun yaralı halde hastaneye yetiştirdiği 80 yaşındaki kadın hastanın, acil anjiyoya alındığı ve hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Sözcü

Ambulansa Yol Vermeyen Sürücüler Hemşireyi Darbetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!