1. Haberler
  2. Spor
  3. Amedspor ile Pendikspor Maçı Öncesi Taraftar Yasağına Tepki

Amedspor ile Pendikspor Maçı Öncesi Taraftar Yasağına Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amedspor ile Pendikspor Maçı Öncesi Taraftar Yasağı

TFF 1. Lig’de Amedspor ile Pendikspor arasında Iğdır’da oynanacak olan maç öncesinde, Amedspor taraftarlarına yönelik bir yasak kararı alındı. Bu durum, hem Amedspor camiasında hem de spor kamuoyunda büyük bir tepkiyle karşılandı. Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, eğer yasağın kaldırılmaması durumunda takımlarının sahaya çıkmayacaklarını duyurdu.

Maç, Diyarbakır Stadyumu’ndaki zemin sorunları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Iğdır’a alındı. Ancak Iğdır İl Güvenlik Kurulu, maç öncesinde Amedspor taraftarını stadyuma almama kararı aldı.

‘SAHAYA ÇIKMAYACAĞIZ’

Bu yasak kararına sert bir tepki gösteren Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, kulüplerine yönelik bu tür müdahalelerin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Elaldı, “Eğer bu karar düzeltilmezse sahaya çıkmayacağız. Amedspor’a karşı içeriden ve dışarıdan yapılan saldırılar neyse, Iğdır’daki bu karar da aynıdır. Amedspor, halkın takımıdır; halk da gereken cevabı verecektir. Küçük bir grubun kulübümüze zarar vermesine izin vermeyeceğiz. Bu tür müdahaleler, Amedspor’u yıpratma ve başarı yolunda engelleme çabalarıdır,” şeklinde konuştu.

Pazar günü saat 16:00’da oynanması planlanan bu kritik maç ile ilgili ne gibi yeni kararların alınacağı ise merak konusu. Amedspor taraftarının destek vermeden geçireceği bir maç, takımı nasıl etkileyecek, bu sorular gündemdeki yerini koruyor.

Kaynak: Sözcü

Amedspor ile Pendikspor Maçı Öncesi Taraftar Yasağına Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!