1. Haberler
  2. Spor
  3. Amedspor, Pendikspor’a 1-0 Yenildi; Kongre Kararı Alındı

Amedspor, Pendikspor’a 1-0 Yenildi; Kongre Kararı Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amedspor, Pendikspor’a Yenildi

TFF 1. Lig’in 10. hafta mücadelesinde, Siltaş Yapı Pendikspor ile karşılaşan Amedspor, Iğdır Şehir Stadı’nda gerçekleşen mücadelede 1-0’lık skorla mağlup oldu. Bu sonuçla Pendikspor, Amedspor karşısında önemli bir galibiyet elde etti. Maçın sonucuna tepki gösteren Amedspor taraftarları, teknik direktör Ersun Yanal ve kulüp yönetimini istifaya davet etti. Yaşanan bu gelişmeler üzerine, Amedspor Kulübü Başkanı Aziz Elaldı, sosyal medya hesabından kongre kararı aldıklarını duyurdu.

ERSUN YANAL: UMARIM FARKLI BEDELLER ÖDEMEYİZ

Taraftarlar ile sık sık karşı karşıya kalan Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Maalesef bu organizasyonsuzluk bizi biraz yordu, bunun sonuçlarını umarım farklı bedellerle ödemeyiz” ifadelerini kullandı.

‘ALDIĞIMIZ SONUÇ ORTADA’

Yanal, rakip takımın ilk yarıda gerçekleştirdiği az sayıdaki ataklardan birinde kalelerinde gol gördüklerini belirterek, “Belki de ligin en çok atak yapılan oyununu oynadık. Bunu oynamak ve bu oyunu devam ettirmek oldukça zor. Kapalı savunmayı açmanın yolları biraz da beceriden geçiyor. Bugün takım istemesine rağmen, oynama iştahını herkese kabul ettirmesine rağmen bunu beceriyle noktalayamadı ve aldığımız sonuç ortada” şeklinde konuştu.

‘ORGANİZASYONSUZLUK BİZİ YORDU’

Ligin çok enteresan bir hal aldığını dile getiren Yanal, “Herkes birbirini yenebiliyor. Dün MKE Ankaragücü-Kocaelispor maçı, bugün Teksüt Bandırmaspor-Sakaryaspor maçı, geriden gelen bir Bandırma… Umarım en kısa zamanda organizasyonu tamamlayacak bir takım olur ve bu yolda önemli adımlar atmış oluruz. Maalesef bu organizasyonsuzluk bizi biraz yordu, bunun sonuçlarını umarım farklı bedellerle ödemeyiz.” ifadelerini kullandı.

‘EN KISA SÜREDE KONGRE KARARI!’

Kulüp başkanı Aziz Elaldı, maçın ardından akşam saatlerinde X hesabından yaptığı paylaşımda şunları belirtti: “Çok değerli Amedspor sevdalıları, görev aldığım süre zarfında kulübümüzün başarıya ulaşması için ben ve yönetim kurulum tüm olanaklarımızı seferber ettik. Bir Amedspor sevdalısı olarak, ben ve ailemin sağlık sorunları yaşamasına rağmen arkadaşlarımla birlikte çalışmaları aksatmamaya çalıştık. Lige iyi bir başlangıç yapamamamız beni ve arkadaşlarımı ziyadesiyle üzmüştür. Kulübümüzde bir değişimin kaçınılmaz olduğuna inanıyorum. Çok iyi kurulan takımımızın en kısa sürede en iyi yere geleceğine olan inancım tamdır. Bu nedenle yönetim kurulumuz ile birlikte en kısa sürede kongre kararı alıp büyük Amedspor camiası ile paylaşacağım. Herkes şunu iyi bilsin ki ben ve arkadaşlarım dün ve bugün olduğu gibi yarın da Amedspor’un hizmetinde olacağız.”

Kaynak: Sözcü

Amedspor, Pendikspor’a 1-0 Yenildi; Kongre Kararı Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!