1. Haberler
  2. Spor
  3. Andrés Iniesta’nın Çocukları ve Genç Yetenekler Üzerine Açıklamaları

Andrés Iniesta’nın Çocukları ve Genç Yetenekler Üzerine Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Iniesta’dan Çocuklarının Futbol Tutkusu ve Genç Yeteneklere Dair Açıklamalar

Iniesta'dan Çocuklarının Futbol Tutkusu ve Genç Yeteneklere Dair Açıklamalar

Mundo Deportivo’ya verdiği röportajda, futbol dünyasının efsane isimlerinden Andrés Iniesta, kendi çocuklarının futbol tutkusuna da değindi. Oğulları, ünlü futbolcular Lamine Yamal ve Dani Olmo’nun formalarını talep ettiklerini belirtti. Genç yeteneklerin gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getiren Iniesta, Barcelona’nın tarih boyunca ihtiyaç duyduğunda altyapısının her zaman yüksek kalitede cevap verdiğini vurguladı.

YAPTIKLARI NORMAL DEĞİL

Iniesta, Lamine Yamal’ın kariyerine gösterdiği müthiş başlangıçla ilgili düşüncelerini paylaştı. “Onun yaşında bu seviyede olmak gerçekten olağanüstü bir durum. Etrafındaki herkesin ona destek olması gerekiyor ki gelişimini sürdürebilsin. Her yıl daha iyisini yapmak zorunda kalacak, hem Barça’da hem de milli takımda” dedi. Genç oyuncunun sahada özgürce ve keyifle oynamasını görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu da ekledi.

DÜNYANIN EN İYİ ALTYAPISI BARCELONA’DA

Barcelona’nın ünlü altyapı okulu La Masia’nın yıllardır sürekli olarak çalıştığını ve her zaman büyük yetenekler ürettiğini belirten Iniesta, “Bu kulüp altyapıya ihtiyaç duyduğunda her zaman karşılık bulmuştur. Şu anda bile beş-altı oyuncu en üst seviyede olmasa da forma şansı bulma konusunda şanssızlık yaşamıyor” diyerek, gençlerin başarılarına dikkat çekti.

‘DOĞALLIĞI BENİ ETKİLİYOR’

Iniesta, Pedri’yi geleceğin en önemli futbolcularından biri olarak gördüğünü ve eğer bir teknik direktör olsaydı ilk onu transfer edeceğini ifade etti. “Zor olanı basitçe yapmak büyük bir yetenek gerektirir. Pedri’nin oyunu anlama şekli ve sahadaki doğallığı beni derinden etkiliyor” şeklinde konuştu.

‘BARCELONA DOĞRU YOLDA’

Barcelona’nın sezon başlangıcını olumlu bulduğunu belirten Iniesta, Hansi Flick’in takımı için “Her zaman Barça’da potansiyel vardır. Şu an çok doğru işler yapılıyor ve bu çizgi korunursa sezon sonunda büyük başarılar elde edebiliriz” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Sözcü

Andrés Iniesta’nın Çocukları ve Genç Yetenekler Üzerine Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!