1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ankara’da Alkollü Mekanda Kanlı Tartışma: Kadın Öldü, Adam Ağır Yaralı

Ankara’da Alkollü Mekanda Kanlı Tartışma: Kadın Öldü, Adam Ağır Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alkollü Mekanda Kanlı Olay

Olay, gece saatlerinde Ankara’nın Altındağ ilçesinde, Rüzgarlı Sokak’ta bulunan bir alkollü eğlence mekanında gerçekleşti. İddialara göre, S.A.A. isimli şahıs, bir süre birlikte vakit geçirdiği N.Ç. ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, S.A.A. yanında getirdiği tabancayı çıkararak kadına ateş etti.

Yaşanan bu trajik olayın ardından, S.A.A. hemen ardından aynı silahla kendi hayatına da son verme girişiminde bulundu ve ağır yaralandı. Olayın gerçekleştiği yerin yakınında bulunanlar, hemen durumu fark ederek acil yardım çağrısında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, N.Ç.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ederken, S.A.A.’nın ise ağır yaralı olduğunu belirledi. İlk müdahalenin ardından S.A.A., hastaneye kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı. Şu anda hayati tehlikesinin devam ettiği bildiriliyor.

Olayla ilgili olarak polis, derinlemesine bir soruşturma başlatmış durumda. Olayın nedenleri ve olay anında yaşananlar araştırılıyor. Sağlık durumu kritik olan S.A.A.’nın durumu merakla takip ediliyor.

Kaynak: Sözcü

Ankara’da Alkollü Mekanda Kanlı Tartışma: Kadın Öldü, Adam Ağır Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!