1. Haberler
  2. Spor
  3. Ankaragücü Yönetiminden Kocaelispor Taraftarına Jest

Ankaragücü Yönetiminden Kocaelispor Taraftarına Jest

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankaragücü Yönetiminden Kocaelispor Taraftarına Önemli Jest

Trendyol 1. Lig’de Ankaragücü, sahasında Kocaelispor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Karşılaşma öncesinde, deplasman tribünü kontenjanını artırmak isteyen Kocaelispor’a, Ankaragücü yönetiminden önemli bir yanıt geldi.

Ankaragücü’ne Teşekkür

Ankaragücü, Kocaelispor’un talebini olumlu karşılayarak, bilet fiyatlarını da Ankaragücü’nün kuruluş yılına atıfta bulunarak 19.10 TL olarak belirledi. Bu jest sonrası Kocaelispor yönetimi, Ankaragücü’ne içten teşekkürlerini iletti.

Yoğun İlgi Var

Ankaragücü ve Kocaelispor arasındaki bu heyecan dolu karşılaşma, cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Kocaelispor taraftarlarına ayrılan biletler, bugün saat 12.00’de satışa sunuldu ve biletlerin yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Kocaelispor Maçı Dönüm Noktası

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı İsmail Mert Fırat, Trendyol 1. Lig’de şampiyonluk hedeflerine ulaşabilmek için taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Kocaelispor karşılaşmasının, sezon açısından bir dönüm noktası olacağına inandığını ifade etti. Yaklaşık bir yıldır kulüp başkanlığı görevini sürdüren ve kongrede yeniden başkan seçilen İsmail Mert Fırat, yaptığı açıklamada, 9 haftada topladıkları 13 puanın beklentilerin oldukça altında olduğunu, ancak liderin de sadece 6 puan gerisinde bulunduklarını vurguladı.

  • Maç Tarihi: Cumartesi, saat 19.00
  • Bilet Fiyatı: 19.10 TL
  • Kocaelispor Taraftar Bileti Satışı: Bugün 12.00’de başladı

Kaynak: Sözcü

Ankaragücü Yönetiminden Kocaelispor Taraftarına Jest
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!