1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ankaralı Turgut’un Kanserle Mücadelesi ve Aile İlişkileri

Ankaralı Turgut’un Kanserle Mücadelesi ve Aile İlişkileri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankaralı Turgut’un Zorlu Mücadelesi

Ankaralı Turgut, gerçek adıyla Turgut Karataş, bir süredir kanserle amansız bir mücadele veriyor. Son 1.5 ayda 13 kilo kaybeden ünlü türkücünün ekonomik durumu, akıllı ilaç tedavisine başlamasını engellemişti. Bu zorlu süreçte, kızının evine taşınan Ankaralı Turgut için bir vefa ve yardımlaşma gecesi düzenlendi.

Bu anlamlı geceye Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ankaralı Turgut’un kızı Hasret Karataş, sanatçı dostları ve hayranları katılarak destek verdiler.

“Paraları Beni Tehdit Edip Almak İstiyorlar”

Etkinliğin ardından, Ankaralı Turgut sosyal medya hesabından çocuklarına yönelik sert ifadelerle isyan etti. Şunları söyledi: “27 senedir benim param ile geçiniyorlar. Hiç kendileri para kazanmış mı? Baba parasıyla damat besliyoruz! Oğlum, Özlem, Hasret hepsi aynı… Bunlar çete olmuş. Hiç helal para yemişler mi? Toplanan ilaç paralarını, beni tehdit edip almak istiyorlar. Bunları herkes bilsin!”

Bu sözleriyle, yaşadığı zorlukları ve içinde bulunduğu durumu tüm çıplaklığıyla ifade eden Ankaralı Turgut, hayranlarından ve dostlarından destek bekliyor.

Kaynak: Sözcü

Ankaralı Turgut’un Kanserle Mücadelesi ve Aile İlişkileri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!