1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya’da Çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı’nın Beyin Ölümü Gerçekleşti

Antalya’da Çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı’nın Beyin Ölümü Gerçekleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da Şok Olay: Çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı’nın Beyin Ölümü Gerçekleşti

Antalya’da yaşanan talihsiz olayda, Kıvanç Şensöz (31) tarafından attığı tek yumrukla komaya sokulan çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı’nın (29) beyin ölümü gerçekleşti. Spor hocalığı ve barlarda korumalık yapan Kıvanç Şensöz’ün yabancı uyruklu eşi, sosyal medya platformlarında çiçek satışı yapmak amacıyla farklı hesaplar ve sayfalar oluşturmuştu. Uzun yıllardır aynı bölgede çiçekçilik yapan Eşref Yunus Yıldırıcı, kız kardeşi Firdevs Yıldırıcı (25) ve babaları Muhammet Yıldırıcı (60) ile birlikte sosyal medya üzerinden çiçek ve buket fotoğrafları paylaşarak satış yapıyordu.

Firdevs Yıldırıcı, günlerden birinde bir çiçek fotoğrafının ekran görüntüsünü alarak kendi iş yerinin sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ancak, Yıldırıcı’nın paylaştığı ve yüzü net görünmeyen fotoğrafı gören Kıvanç Şensöz, “Neden karımın fotoğrafını paylaşıyorsunuz, emek hırsızısınız” diyerek sert bir tepki gösterdi.

Yumrukla Düşürdü, Defalarca Tekmeledi

Bu tepkiden sonra Firdevs Yıldırıcı, paylaştığı fotoğrafın yüzünün buzlandığını, kırpıldığını ve bir hata yaptığını belirterek özür diledi. Fakat Kıvanç Şensöz, hatasını telafi etmek için Eşref Yunus Yıldırıcı ile yüz yüze görüşmek istedi ve 12 Ekim tarihinde saat 19.00 sularında Kepez ilçesi Altınova Mahallesi’ndeki çiçek deposuna gitti. Eşref Yunus Yıldırıcı, özür dilemek amacıyla Şensöz’ün yanına gittiği sırada, Kıvanç Şensöz bir anda yumruk atarak Yıldırıcı’yı yere düşürdü. Ardından, yere düşen Yıldırıcı’ya defalarca tekme atan Şensöz’ü, dayısı Ali Okur müdahale ederek kurtardı. Yerden kalkamayan Yıldırıcı için hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekibi, bilinci kapalı olan Eşref Yunus Yıldırıcı’yı Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yapılan muayenede Yıldırıcı’nın beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Olayın ardından gözaltına alınan Kıvanç Şensöz, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Eşref Yunus Yıldırıcı’nın darbedildiği anlar, çiçek deposunun güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Kıvanç Şensöz’ün depoya giren Eşref Yunus Yıldırıcı’ya aniden yumruk attığı ve yere düştükten sonra tekmelediği açıkça görüldü.

Olay sırasında sesleri duyup koşarak gelen dayı Ali Okur’un duruma müdahale ederek “Sen ne yaptın?” şeklinde sorduğu anlar da kaydedildi. Kıvanç Şensöz’ün bu soruya, “Karımın fotoğraflarını paylaşırsa, bu şekilde olur” şeklinde yanıt verdiği görüntülere yansıdı. “Aklı başında mı?” sorusuna ise Şensöz, “Değil” yanıtını verdi. Olay sırasında bir kadının feryat etmesi de güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kepez Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan Eşref Yunus Yıldırıcı’nın beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Doktorlar, Yıldırıcı’nın organlarının bağışlanması için ailesiyle görüşecekler.

Kaynak: Sözcü

Antalya’da Çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı’nın Beyin Ölümü Gerçekleşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!