1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya’da Çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı’nın Ölümü ve Olayın Gelişimi

Antalya’da Çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı’nın Ölümü ve Olayın Gelişimi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da Şok Olay: Çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı’nın Ölümü

Antalya’da çiçekçilik yapan Eşref Yunus Yıldırıcı (29), Kıvanç Şensöz (31) tarafından tek yumrukla komaya sokulup, hayatını kaybetti. Olayın ardından Kıvanç Şensöz’ün verdiği ifade ise dikkat çekti. Şensöz, ifadesinde, “Bahse konu olan eşimle ilgili fotoğrafları Antalya’da değil, Bodrum ve çevresinde çekip paylaşmıştım. Bu fotoğrafları izinsiz paylaştıkları için aramızda bir tartışma çıktı. Konuşmak için de Yunus Yıldırıcı’yı depoya çağırdım ve sonrasında olaylar gelişti. Geldiğinde sinirime yenik düşüp yumruk attım” şeklinde konuştu.

Kıvanç Şensöz spor hocalığı ve barlarda korumalık yapıyor. Yabancı uyruklu eşi ise sosyal medya platformlarında çiçek satışı yapıyor. Yıllardır çiçekçilik yapan Eşref Yunus Yıldırıcı, kız kardeşi Firdevs Yıldırıcı (25) ve babası Muhammet Yıldırıcı (60) ile birlikte sosyal medyada çiçek ve buket fotoğrafları paylaşarak satış yapıyor.

  • Firdevs Yıldırıcı, yakın zamanda bir çiçek fotoğrafının ekran görüntüsünü alarak kendi iş yerinin sosyal medya hesaplarında paylaştı.
  • Bu paylaşımın ardından Kıvanç Şensöz, “Neden karımın fotoğrafını paylaşıyorsunuz, emek hırsızısınız” diyerek tepki gösterdi.

Olayın Gelişimi

Firdevs Yıldırıcı, tepki üzerine fotoğrafın yüzünün buzlandığını ve kırpıldığını, hata yaptığını belirterek özür diledi. Ancak Kıvanç Şensöz, hatasını yüz yüze görüşmek için 12 Ekim’de saat 19.00 sıralarında Kepez ilçesi Altınova Mahallesi’ndeki çiçek deposuna gitti. Eşref Yunus Yıldırıcı, özür dilemek için Şensöz’ün yanına gittiği sırada Şensöz, bir anda yumruk atarak Yıldırıcı’yı yere düşürdü.

Eşref Yunus Yıldırıcı’ya defalarca tekme atan Şensöz’ü, dayısı Ali Okur kurtardı. Yerden kalkamayan Yıldırıcı için hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede gelen sağlık ekibi, bilinci kapalı olan Yıldırıcı’yı Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yıldırıcı’nın beyin kanaması geçirdiği ve durumunun kritik olduğu bildirildi. Olayın ardından gözaltına alınan Kıvanç Şensöz, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Yıldırıcı’nın Hayatını Kaybetmesi

Kepez Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde 7 gün tedavi gören Eşref Yunus Yıldırıcı’nın beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, Yıldırıcı’nın organlarının bağışlanmasına karar verdi. Ancak organların alınması durumunda otopsi yapılamayacağı gerekçesiyle bu karardan vazgeçildi. Yıldırıcı, 18 Ekim’de sabah saatlerinde yaşamını yitirdi ve cenazesi Altınova Düden Mezarlığı’na defnedildi.

Kıvanç Şensöz’ün İfadesi

Polis merkezindeki ifadesinde Kıvanç Şensöz, “Boksör ya da bodyguard değilim. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunuyum. Kimseye küfür ve hakaret etmedim. Olay günü sadece bir anlık öfke ve sinirime yenik düşerek yumruk attım. Kavga sonrası tekrar barışırız diye düşünmüştüm. Öldürme kastım yoktu. Yaşanan olaylardan dolayı pişmanım.” dedi.

Şensöz, sözlerine şöyle devam etti: “Bahse konu olan eşimle ilgili fotoğrafları Antalya’da değil, Bodrum ve çevresinde çekip paylaşmıştım. Bu fotoğrafları izinsiz paylaştıkları için tartışma yaşadık. Konuşmak için de Yunus Yıldırıcı’yı depoya çağırdım. Geldiği anda yine sinirime yenik düştüm. Pişmanım.”

Kaynak: Sözcü

Antalya’da Çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı’nın Ölümü ve Olayın Gelişimi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!