1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya’da Eşinin Fotoğrafı Nedeniyle Çiçekçi Darbedildi

Antalya’da Eşinin Fotoğrafı Nedeniyle Çiçekçi Darbedildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da Şok Olay: Eşinin Fotoğrafı Nedeniyle Çiçekçi Darbedildi

Antalya’da, bir kişinin eşinin izni olmadan sosyal medyada paylaştığı fotoğraf yüzünden çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı’nın darbedildiği öğrenildi. Olayda ağır yaralanan Yıldırıcı’nın hayati tehlikesinin devam ettiği ve ameliyata alındığı bildirildi. 34 yaşındaki Kıvanç Ş., önce Yıldırıcı’ya yumruk atarak saldırmış, ardından yerdeyken tekmeleyerek ağır yaralanmasına sebep olmuştur.

Olayın ardından Yıldırıcı, Kepez Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesine kaldırılmıştır. Yapılan tetkiklerde beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Yıldırıcı’nın durumu ciddiyetini korumaktadır. Hastane yetkilileri, Yıldırıcı’nın ameliyata alındığını belirtmiştir. Ayrıca, Yıldırıcı’nın çiçek deposu sahibi olan dayısı A.O.’nun da olayın hemen sonrasında kalp krizi geçirdiği ve hastanede tedavi altına alındığı bilgisi verilmiştir.

Hastane bahçesinde bekleyen Yıldırıcı’nın yakınları, iki kişinin de sağlık durumlarından gelecek iyi haberleri sabırsızlıkla beklemektedir.

NE OLMUŞTU?

Olay, 12 Ekim tarihinde Kepez ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Kıvanç Ş.’nin eşi sosyal medya hesabında bir çiçek buketi ile birlikte fotoğraf paylaşmıştı. Bu paylaşım, Eşref Yunus Yıldırıcı’nın kız kardeşi F.Y. tarafından ekran görüntüsü alınarak işletmeye ait sosyal medya hesabında yeniden paylaşılmıştı. Bu durum üzerine Kıvanç Ş., çiçek deposuna giderek Yıldırıcı’ya saldırmıştı. Ağır yaralanan Yıldırıcı, hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili olarak gözaltına alınan Kıvanç Ş. tutuklandı.

Kaynak: Sözcü

Antalya’da Eşinin Fotoğrafı Nedeniyle Çiçekçi Darbedildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!