1. Haberler
  2. Spor
  3. Antalya’da Hard Enduro Dünya Şampiyonası: Manuel Lettenbichler Birinci

Antalya’da Hard Enduro Dünya Şampiyonası: Manuel Lettenbichler Birinci

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da Hard Enduro Dünya Şampiyonası Coşkusu

Antalya’da gerçekleştirilen Hard Enduro Dünya Şampiyonası’nın 6. ayağı olan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı, büyük bir heyecanla sona erdi. Yarışta, Alman sporcu Manuel Lettenbichler, en üst sırayı elde ederek birinciliği kazandı.

Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından düzenlenen bu prestijli etkinlik, 10 Ekim’de başlayarak zorlu dağ etaplarıyla devam etti ve sonunda ödül töreniyle noktalandı. Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından 15. kez organize edilen yarışı, dünya genelinden 42 ülkeden 420 sporcu katıldı.

Lettenbichler, yarışın sonunda duygu dolu anlar yaşadı ve finişe ulaştığında gözyaşlarına hakim olamadı. Yarışta ikinciliği İngiliz sporcu Graham Jarvis, üçüncülüğü ise İspanyol sporcu Mario Roman elde etti.

Lettenbichler, yarış sonrası yaptığı açıklamada, “Herkesin çok yorgun olduğunu biliyorum, çünkü hava gerçekten çok sıcak. Dün orman etabında bir kaza geçirdim ama buna rağmen birinci olduğum için son derece mutluyum. Final etabında da başarı elde etmek istiyorum,” dedi.

Bu yılki Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı, zorlu parkurları ve uluslararası katılımıyla Hard Enduro tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Antalya’da Hard Enduro Dünya Şampiyonası: Manuel Lettenbichler Birinci
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!