1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya’da Polis Memuruna Silahlı Saldırı: 2 Gözaltı

Antalya’da Polis Memuruna Silahlı Saldırı: 2 Gözaltı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da Silahlı Saldırı: Polis Memuru Yaralandı

Antalya'da Silahlı Saldırı: Polis Memuru Yaralandı

Antalya’nın Sanayi Sitesi içerisinde, Boğazkent yolunda dün öğle saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Antalya’da görevli polis memuru Ali Şen, yaklaşık iki ay önce arızalanan aracını tamir ettirmek üzere oto tamircisi G.K.‘ye teslim etti. Dün, aracının durumunu sormak amacıyla G.K.’nin dükkanına giden Ali Şen, bir süre sonra oradan ayrıldı. Ancak, iddialara göre G.K., kendi aracıyla Ali Şen’i takip ederek, aracından inmeden av tüfeğiyle ateş açtı ve olay yerinden hızla kaçtı.

Ali Şen, sırtından vurulmasının ardından yere düştü. Olayın hemen ardından çevredekiler durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan polis memuru, ilk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı ve buradan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi‘ne sevk edildi.

İki Şüpheli Gözaltında

Olayın ardından yapılan çalışmalarda, oto tamircisi G.K. ile aracı kullanan M.A.T. yakalandı. Elde edilen bilgilere göre, M.A.T. olay sırasında aracı kullanırken, G.K. arka koltukta oturmuş ve saldırıyı gerçekleştirmişti.

Olay Anı Güvenlik Kamerasında

Diğer yandan, olay anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, otomobille yaklaşan saldırganın Ali Şen’e ateş ettikten sonra hızlı bir şekilde uzaklaştığı ve Ali Şen’in yere düştüğü anlar net bir şekilde görülüyor. Şu anda polis memuru Ali Şen’in hastanedeki tedavisi devam etmekte.

G.K. ile M.A.T., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Sözcü

Antalya’da Polis Memuruna Silahlı Saldırı: 2 Gözaltı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!