1. Haberler
  2. Gündem
  3. Antalya’da Pompalı Tüfekli Saldırı: Polis Memuru Yaralandı

Antalya’da Pompalı Tüfekli Saldırı: Polis Memuru Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da Pompalı Tüfekli Saldırı

Antalya’nın Serik ilçesinde, sanayi sitesinde meydana gelen korkunç bir olayda, plakası olmayan beyaz bir araçtan yolda yürüyen bir bireye pompalı tüfekle ateş açıldı. Saldırı sonucunda saçmaların isabet ettiği kişi, aniden yere düşerek büyük bir panik yarattı. Olayı görenlerin hemen ihbarda bulunması üzerine, bölgeye hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hayati Tehlike Söz Konusu

Yaralıya olay yerinde ilk müdahalenin ardından, acilen Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tıbbi müdahalenin ardından, yaralı durumu kritik olduğu için Antalya’ya sevk edildi. Edinilen bilgilere göre, yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Yaralının Kimliği Tespit Edildi

Polis ekipleri, olayla ilgili yaptıkları araştırmalar sonucunda, yaralının Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ali Şen olduğunu belirledi. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin kimliği de G.K. olarak tespit edildi. Olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlatıldı. Saldırı sırasında, olayın yaşandığı tamirhanede bulunan bir otomobile de saçmaların isabet ettiği gözlemlendi.

Kaynak: Sözcü

Antalya’da Pompalı Tüfekli Saldırı: Polis Memuru Yaralandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!