1. Haberler
  2. Spor
  3. Antalyaspor’dan Galatasaray Taraftarına Ayrılan Alan Kararı Geri Alındı

Antalyaspor’dan Galatasaray Taraftarına Ayrılan Alan Kararı Geri Alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalyaspor’dan Galatasaray Taraftarına Yönelik Genişletme Kararı Geri Alındı

Süper Lig’de milli aranın ardından, Cumartesi günü Galatasaray’ı konuk edecek olan Antalyaspor, tribün gelirlerini artırma amacıyla Galatasaray taraftarına ayrılan bölümü genişletme kararı almıştı. 29 bin 307 kişi kapasiteli Antalya Stadyumu’nda, misafir seyirciler için ayrılan yüzde 5’lik alanın, Galatasaray maçına özel olarak genişletilmesi planlanıyordu.

Ancak, bu durum sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı ve Antalyaspor yönetimi, gelen eleştirilerin ardından geri adım atmak zorunda kaldı. Başlangıçta deplasman tribünü için ayrılan 1.500 kişilik alanın, yaklaşık 4 bin kişiye çıkarılması gündeme gelmişti. Fakat, bu kararın geri alınması, Akdeniz ekibinin yönetimi açısından önemli bir dönüşüm oldu.

TARAFTARLAR FARKLI BÖLÜME KAYDIRILMIŞTI

Galatasaray taraftarına verilmesi planlanan bölgedeki Antalyaspor taraftarları, farklı bir koltuğa yönlendirilmişti. Kırmızı-beyazlı yönetim, bu karardan da geri adım attı. Hafta sonu, güney kale arkasında koltuğu bulunan Antalyaspor taraftarlarına, doğuya gönderildiklerine dair bilgilendirme SMS’i gönderilmişti. Ancak, daha sonra bu kararın geri alınmasının ardından, aynı taraftarlara kendi koltuklarına geri dönebileceklerine dair yeni bir SMS ile bildirim yapıldı.

Sonuç olarak, Antalyaspor yönetimi, taraftarlarının memnuniyetini gözeterek bu durumu düzeltmiş oldu ve Galatasaray maçı öncesi taraftarların kendi yerlerinde kalmalarını sağladı.

Kaynak: Sözcü

Antalyaspor’dan Galatasaray Taraftarına Ayrılan Alan Kararı Geri Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!