1. Haberler
  2. Spor
  3. Arda Güler: Genç Yeteneklerin Zirvesinde

Arda Güler: Genç Yeteneklerin Zirvesinde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Capology’nin son araştırması, dünya genelindeki en çok kazanan genç futbolcuları mercek altına aldı ve bu listede Türkiye’nin parlayan yıldızı Arda Güler, dikkat çekici bir şekilde üst sıralarda yer aldı. Real Madrid’deki takım arkadaşı Endrick’i geride bırakarak, 19 yaş altı en yüksek kazanca sahip oyuncular arasında kendine sağlam bir yer edindi. Capology, oyuncuların sözleşme detaylarını paylaşarak en çok kazanan genç yetenekleri sıraladı.

Listenin zirvesinde Türkiye’nin gururu Arda Güler bulunuyor. Madrid’in genç yıldızı, yıllık brüt 5,2 milyon euro kazanarak bu prestijli listede üçüncü sırada konumlanıyor. Manchester United’dan Leny Yoro, 7,1 milyon Euro’luk maaşıyla ikinci sırayı alırken, PSG’den Warren Zaire-Emery 8,4 milyon Euro’luk kazancıyla listenin başını çekiyor. Ayrıca, Arda’nın piyasa değeri 2021’den 2024’e kadar 100 bin Euro’dan 30 milyon Euro’nun üzerine çıkarak büyük bir artış göstermiştir.

KARADAĞ MAÇININ YILDIZI: ARDA GÜLER

Arda Güler’in temel hedefi, Real Madrid’de daha fazla süre alarak kulübün başarısına katkıda bulunmaktır. Bu nedenle, Türk milli takımıyla performansını artırmak için her fırsatı değerlendirmeye özen gösteriyor. Son oynanan maçta Türkiye, Karadağ’ı 1-0 mağlup ederken, Güler milli takımın en etkili oyuncusu olarak öne çıktı. Türkiye’de, Güler’in milli takıma bağlılığının giderek arttığına dikkat çekiliyor.

Real Madrid’e transferi, ona liderlik rolünü üstlenme fırsatı sağladı. Sahada daha katılımcı, yaratıcı ve istekli bir görüntü sergileyen genç yıldız, İrfan Can Kahveci’nin attığı maçın tek golünü coşkuyla kutlayarak bu durumu kanıtladı. Bu yeni rolü, şimdiye kadar milli takımın en önemli oyuncusu olan Inter Milan’lı Hakan Çalhanoğlu’nu ikinci plana itti. Arda Güler’in Real Madrid ile Haziran 2029’a kadar geçerli bir sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Sözcü

Arda Güler: Genç Yeteneklerin Zirvesinde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!