1. Haberler
  2. Spor
  3. Arda Güler’in Real Madrid’deki Süre Sorunları ve Tepkileri

Arda Güler’in Real Madrid’deki Süre Sorunları ve Tepkileri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arda Güler Real Madrid’de Süre Bulmakta Zorlanıyor

Arda Güler Real Madrid'de Süre Bulmakta Zorlanıyor

İspanyol futbol devi Real Madrid’de mücadele eden genç yetenek Arda Güler, sahada yeterince süre bulmakta zorluk yaşıyor. Sakatlıklarla boğuşmasına rağmen, ilk on birde yer bulamayan Arda için gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.

DERBİ BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU

Okdiario’dan İspanyol gazeteci Eduardo Inda, ünlü spor programı El Chiringuito de Jugones’te Arda Güler ve teknik direktör Carlo Ancelotti hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya attı. Genç oyuncunun, Atletico Madrid derbisinde neden forma giymediğini anlayamadığı ve bu durumdan dolayı büyük bir sinirle tepki gösterdiği belirtildi. Inda’nın aktardığına göre, Arda’nın durumu hakkında şu ifadeler kullanıldı:

  • “Bana Arda Güler ile ilgili bir sorunun olduğu, durumundan dolayı oldukça kızgın olduğu ve çok az süre aldığı söylendi. Oynadığı 13 maçın sadece ikisinde ilk 11’de yer aldı. Onunla ilgili bir sorun var.”
  • “Bana, teknik direktörün oyuncuyu pek sevmediği söylendi. Geçen sezonun sonu iyiydi. Ancak teknik direktör, Arda’nın ruh ve fizikten yoksun olduğunu düşünüyor.”

‘ARDA’YA RAĞMEN YAPTI’

Haberde en mantıklı tercihin Arda’nın sahada yer alması olduğu vurgulandı. Şöyle denildi: “En mantıklı ve uygulanabilir seçenek, Arda Güler’i Tchouaméni, Valverde ve Bellingham’ın yanına koymak ve iki Brezilyalıyı, Vini ve Rodrygo’yu takımın forvetleri olarak kullanmaktı. Diğer bir seçenek ise Modric’i ortada oynatmaktı ki Ancelotti, Arda’nın hoşnutsuzluğuna rağmen bunu tercih etti. Arda Güler, kendisini Atletico karşısında ilk 11’de görmekteydi, ancak hiçbir senaryoda tek bir dakika bile oynamayacağını düşünmemişti.”

Arda Güler'in Real Madrid'deki Süre Sorunları ve Tepkileri

‘ÇÖZÜM BULAMIYOR’

Ayrıca, Arda’nın Ancelotti’nin aldığı kararı tam olarak anlamasa da bu duruma saygı duyduğu ve daha fazla süre kazanmak için çaba göstermeye devam edeceği ifade edildi. Ancak, İtalyan teknik adamın Arda’ya hak ettiği dakikaları vermenin bir yolunu bulamadığı belirtiliyor.

Arda Güler’in Real Madrid’deki Süre Sorunları ve Tepkileri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!