1. Haberler
  2. Spor
  3. Arda Turan: Göztepe ile Oynamak Zor

Arda Turan: Göztepe ile Oynamak Zor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arda Turan: “Göztepe ile Oynamak Çok Zor”

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında, kendi sahasında Göztepe’yi 1-0 mağlup eden Eyüpspor’da teknik direktör Arda Turan, karşılaşmanın ardından Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Göztepe’nin ligdeki performansını ve takımının durumunu değerlendiren Turan, şunları söyledi:

“Göztepe, çok iyi işler çıkarıyor.” Göztepe’nin ligdeki konumunun ve oyun anlayışının zorluğuna dikkat çeken Arda Turan, “Hakem arkadaşları tebrik ediyorum. Gerçekten iyi bir maç yönettiklerini düşünüyorum. Bizimle olan iletişimleri de oldukça güzeldi. Göztepe’nin kıymetli hocasını da tebrik ediyorum; onlara karşı oynamak her zaman kolay olmuyor. Göztepe, yüksek şiddette ve temasta ligin en üst seviyesindeki takımlardan biri.” dedi. Turan, oyuncularının sahada sergilediği performansı da övgüyle karşıladı:

  • “Oyuncularım, bugün muhteşem bir performans sergiledi. 90 dakika boyunca coşkuya ve temasa karşılık verdiler.”
  • “Uzun zamandır iyi oynuyoruz ve her maçımızı kazanabilirdik, ancak yeni takımların böyle zorlu karşılaşmaları olabiliyor. Biz buna hazırlıklıyız.”

“Başakşehir’in Bende Çok Emeği Var”

Arda Turan, gelecek hafta oynayacakları RAMS Başakşehir maçına ilişkin düşüncelerini de paylaştı. “Başakşehir, Türkiye’ye örnek bir kulüp. Avrupa kupalarında mücadele ediyorlar ve onlara bu süreçte başarılar diliyorum.” diye belirtti. Başakşehir’in futbol felsefesi ve oyun disiplini hakkında da bilgiler veren Turan, “Çok kıymetli hocaları var ve ülkeye örnek olacak bir futbol sergiliyorlar. Güzel bir rotasyon sistemine sahipler. Bu nedenle, çok güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Turan, Başakşehir’e karşı nasıl bir strateji izleyeceklerine dair ise, “Böyle önemli takımlara karşı haddimizi bilerek oynayacağız. Kendi oyun stilimizi oynamaktan geri durmak istemiyoruz. Oyunu güzelleştirmeye çalışıyoruz.” dedi. Başakşehir’in kendisi için özel bir yeri olduğunu vurgulayarak, “Başakşehir’in bende çok emeği var. Hayatımın önemli bir döneminde orada bulundum. Başakşehir, çok sevdiğim bir kulüp.” şeklinde konuştu.

Dış sahada da iyi performans sergilediklerini dile getiren Arda Turan, “Uygulamak istediğimiz bir plan var ve bunun için çalışıyoruz. Sahanın üç bölgesi için prensiplerimiz var. Onları uygulamaya gayret gösteriyoruz. Ancak bu kolay değil. Çok büyük kariyere sahip oyuncuları, 30-32 yaşından sonra başka alışkanlıklara yöneltmek de zorlayıcı olabiliyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sözcü

Arda Turan: Göztepe ile Oynamak Zor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!