1. Haberler
  2. Gündem
  3. Arena Yenidoğan Çetesi’nin Karanlık Yüzü

Arena Yenidoğan Çetesi’nin Karanlık Yüzü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arena, Yenidoğan Çetesi’nin karanlık yüzünü, şoke eden ayrıntılarla gözler önüne seriyor. Çetenin yuvalandığı farklı hastanelerden yapılan canlı yayınlarla, mağdur ailelerin çığlıklarını duyurmak için çabalıyor. Öldürülen bebeklerin sayısının bilinenlerden çok daha fazla olup olmadığı sorusu akıllarda yankılanıyor. Bebeklerin ve ailelerin ölüme giden yolda nasıl bir tutsaklık sistemine maruz kaldıkları ise merak konusu.

Yenidoğan Çetesi’ne dair ilk emarelerin aslında 2016 yılında soruşturulmuş olduğu ortaya çıktı. Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen bu soruşturmanın üzerinden yıllar geçmesine rağmen, sümen altı edilip edilmediği hala tartışma konusu. 8 yıl önceki soruşturmada ismi geçen şüphelilerin, bugün Yenidoğan Çetesi’nin içinde olup olmadığı ise büyük bir muamma.

  • Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, kendisinden çıkar sağladığını öne sürdüğü bazı emniyet mensuplarının daha sonra meslekten ihraç edilip yargılandığını iddia ediyor.
  • Bu emniyet mensuplarının, iş insanlarına uyguladığı tehdit ve şiddet yöntemleri, toplumda büyük bir rahatsızlık yaratıyor.
  • İş insanı Aziz Savaş, maruz kaldığı tehditlere ve işkencelere dair yaşadıklarını canlı yayında cesurca anlatıyor.

Arena, gıda teröristlerinin peşini bırakmıyor. Sipariş edilen zeytinyağlarının laboratuvar analizi Ayvalık’tan canlı yayınla gerçekleştirilecek ve sonuçlar halkla paylaşılacak. Bu süreç, halk sağlığını koruma adına son derece önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Duayen gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu programda; SÖZCÜ Muhabiri Gökmen Ulu, SÖZCÜ TV İstanbul Haber Müdürü Cem Özkeskin, SÖZCÜ TV Özel Haberler Muhabiri Fırat Fıstık ve Hazar Dost’un çarpıcı dosyalarıyla yer aldığı gerçeklerin er meydanı ARENA, izleyicileriyle buluşmaya başladı.

Kaynak: Sözcü

Arena Yenidoğan Çetesi’nin Karanlık Yüzü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!