1. Haberler
  2. Medya
  3. Arka Sokaklar 687. Bölüm Özeti

Arka Sokaklar 687. Bölüm Özeti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arka Sokaklar Yeni Bölüm Özeti

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği ve her cuma akşamı izleyicileri ekran başına kilitleyen fenomen dizisi Arka Sokaklar, bu hafta 687. bölümüyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, her bölümünde olduğu gibi bu hafta da sürükleyici bir hikaye sunuyor.

Yeni bölümde, yıllar önce kızıyla ilgili yaşanan trajik bir olay sonucunda kaderin acı bir kurbanı haline gelen eski boks şampiyonu Osman, cezaevinden tahliye olur. Şimdi, kendisini bu zor durumda bulan Osman, oğlunu başına sardığı dertten kurtarmak için çaba gösterecektir. Bu süreçte, Mesut ve Selin çifti için heyecan verici bir gelişme yaşanacak; bebeklerinin cinsiyeti nihayet belli olacak. Selin, bu mutlu haberi tüm sevdiklerinin katıldığı özel bir partide Mesut’a duyurmayı planlıyor.

Ayrıca, Gülo İstanbul’a alışmaya başlasa da, Urfa’dan gelen takipçileri onun huzurunu kaçırmakta kararlı. Dizideki gerilim artarken, yasadışı bahis oynatan bir boks çetesini çökertmeye çalışan ekip, Fiko’yu boksör olarak gizli bir göreve hazırlayacak. Bu sırada yaşanacak olaylar, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Arka Sokaklar, yeni bölümü ile bu akşam Kanal D’de sizlerle buluşuyor. Kaçırmayın!

Arka Sokaklar 687. Bölüm Özeti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!