1. Haberler
  2. Gündem
  3. Aşık Veysel Mahallesi’nde Silahlı Kavga: 4 Yaralı

Aşık Veysel Mahallesi’nde Silahlı Kavga: 4 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Silahlı Kavga: 4 Yaralı

Olay, saat 22.00 sularında Aşık Veysel Mahallesi, 3042. Sokak’ta meydana geldi. İddialara göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü başlayan sözlü tartışma, kısa sürede büyüyerek silahlı bir çatışmaya dönüştü.

Kavga sırasında, 4 kişi tabancayla çeşitli yerlerinden vurularak yaralandı. Çatışmanın etkisiyle çevredeki bir iş yerinde de hasar meydana geldi. Şüpheliler, olayın ardından hızla bölgeden kaçarken, durumun ciddiyeti üzerine ihbar yapıldı. Kısa süre içinde olay yerine polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

BİRİNİN DURUMU AĞIR

Sağlık ekipleri, olay yerinde yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, hızlı bir şekilde ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdılar. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Olayın ardından polis ekipleri, sokağı güvenlik çemberine alarak inceleme başlattı. Ayrıca, kargaşadan yararlanarak kaçan şüphelilerin yakalanması için özel bir çalışma yürütülüyor.

Bu tür olayların önlenmesi için yerel güvenlik güçlerinin daha etkin çalışması gerektiği belirtiliyor. Olayla ilgili gelişmelerin takip edilmesi önem arz ediyor.

Kaynak: Sözcü

Aşık Veysel Mahallesi’nde Silahlı Kavga: 4 Yaralı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!