1. Haberler
  2. Medya
  3. Aşk Evlilik Boşanma Dizisi Eslem Kimdir? (Yeliz Kuvancı)

Aşk Evlilik Boşanma Dizisi Eslem Kimdir? (Yeliz Kuvancı)

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aşk Evlilik Boşanma Dizisi Eslem Kimdir? Now TV ekranlarında başlayacak olan Aşk evlilik boşanma isimli dizide Eslem karakterine hayat verecek olan oyuncunun gerçek adı (Yeliz Kuvancı). Biz de bu sayfada love dizisinden uyarlanan aşk evlilik ve boşanma isimli yeni dizinin kadrosunda yer alan Naz, Gaye ve Neşe gibi oyuncularla arkadaş olan Eslem karakterinin kim olduğuna dair bilgiler sunacağız.

Aşk evlilik boşanma dizisi Eslem kimdir?

Aşk Evlilik Boşanma Dizisi Eslem KimdirEslem karakteri dizide Naz ve Gaye ile arkadaş olan ve oldukça güzel bir karakteri canlandıran oyuncumuz Yeliz Kuvancı’dır. Daha önce birçok dizide yer alan Yeliz Kuvancı 1987 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesinde oyunculuk eğitimi alan Yeliz Kuvancı öyle Bir geçer Zaman ki dizisiyle oyunculuğa başlamıştır. Yeliz Kuvancı sırasıyla;

Böyle bitmesin dizisinde Nazlı
Kocamın ailesi dizisinde Güneş
Hangimiz sevmedik dizisinde Itır Yeşil
Sadakatsiz dizisinde ise Bahar karakterine hayat vermiştir.Yeliz Kuvancı Aşk Evlilik Boşanma Dizisinde Eslem

2024 yılında Aşk evlilik boşanma dizisi ile yeniden dizi setlerine dönen Yeliz Kuvancı Eslem rolü ile izleyici karşısına çıkacak. Özellikle sadakatsiz dizisindeki Bahar karakteri ile izleyiciden tam puan alan Yeliz Kuvancı Aşk evlilik boşanma dizisinde ise Eslem karakteri olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Dizide Eslem karakterinin giydiği elbise ve kıyafetler de eminiz ki çok sorulacak. Bu nedenle aşk evlilik boşanma dizisi Eslem kıyafetleri gibi merak edilen kombin sorularınızı dizi kıyafetleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Yeliz Kuvancı’nın canlandıracağı Eslem karakteriyle ilgili merak edilen farklı sorularınız varsa aşağıya yazabilirsiniz. Rahşan Çiğdem İnan’ın yazdığı Aşk evlilik boşanma dizisinde Eslem rolü ile karşımıza çıkacak Yeliz Kuvancı hakkında söyleyeceklerimiz bu kadar. Instagram’da kendi adıyla sayfası bulunan Yeliz Kuvancı 218.000 takipçiye ulaşmış durumda. Sevimli yüzü ve güzel oyunculuğu ile dikkat çeken Yeliz Kuvancı’ya aşk evlilik boşanma dizisinde Eslem karakteriyle başarılar diliyoruz.

Aşk Evlilik Boşanma Dizisi Eslem Kimdir? (Yeliz Kuvancı)
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!