1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ata Demirer’den Türk Hava Yolları’na Koltuk Değişikliği Tepkisi

Ata Demirer’den Türk Hava Yolları’na Koltuk Değişikliği Tepkisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ata Demirer’den Türk Hava Yolları’na Tepki

Ata Demirer'den Türk Hava Yolları'na Tepki

Ata Demirer, uçağa bineceği sırada koltuk numarasının değiştirilmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaşadığı durumu paylaşarak, Türk Hava Yolları’na sitem etti. Demirer, “Anlaşılan ağır abi yetişememiş uçağa, artık kimse!” ifadesini kullandı.

Yaşadıklarını detaylandıran Demirer, şu sözleri aktardı: “Havaalanına erken geldim, F1 numaralı koltuğu verdiler. Ancak, uçağa biniş kontrol noktasında ‘F3 oldunuz’ dediler! Neden böyle olduğunu sorduğumda, ‘Değişiklik oldu’ yanıtını aldım. Neyse ki, uçağa bindiğimde herkes mutlu görünüyordu, ama F1 koltuğu boş kalmıştı. Sonrasında tatlı bir isyanla durumu dile getirdim ve bir süre sonra ‘F1’e geçin, buyurun’ dediler.”

Demirer, bu olayın kendisine yaşattığı hayal kırıklığını şu sözlerle ifade etti: “Anlaşılan o ki, beklenen ağır abi zamanında yetişememiş uçağa. Bu tür uygulamalar çok ayıp. F1 koltuğu meraklısı değilim ama, ya o koltukları satma ya da böyle bir değişiklik yapma. Bu paylaşımı sadece Türk Hava Yolları’na şikayet olsun diye yazıyorum. İnsanlara bunu yapmayın. Bu memlekette zaten yeterince değersiz olduğumuz hissettiriliyor, ayıptır!”

Demirer, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Tekrar edeyim, F1 falan umurumda değil. Derdim sadece hakkım olanı almak ve başkalarının da almasını sağlamak.”

Kaynak: Sözcü

Ata Demirer’den Türk Hava Yolları’na Koltuk Değişikliği Tepkisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!