1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ayvalık’ta Kayıp Balıkçı Kadir Kalanoğlu’nun Cesedi Midilli’de Bulundu

Ayvalık’ta Kayıp Balıkçı Kadir Kalanoğlu’nun Cesedi Midilli’de Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayvalık’ta Kayıp Balıkçı Kadir Kalanoğlu’ndan Üzücü Gelişmeler

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 73 yaşındaki balıkçı Kadir Kalanoğlu, 10 gün önce teknesiyle denize açıldıktan sonra kayboldu. Yunanistan’ın Midilli Adası’nda dün sabah sahile vuran bir erkek cesedinin, Kalanoğlu’na ait olup olmadığını belirleme çalışmaları sürüyor.

İzmir’in Aliağa ilçesinden yola çıkarak, teknesiyle Ayvalık’a gitmek için denize açılan balıkçı Kadir Kalanoğlu, 15 Ekim’de Altınova açıklarında kaybolmuştu. O tarihten bu yana Kalanoğlu için geniş çaplı arama kurtarma çalışmaları başlatılmıştı. Ancak, Kadir Kalanoğlu’ndan 10 gündür haber alınamamıştı.

Dün sabah, Yunanistan’ın Midilli Adası’ndaki kıyıya bir ceset vurdu. Cesedin Kadir Kalanoğlu’na ait olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Üzerinde can yeleği bulunan, tanınmaz haldeki cesette bulunan kolye ve saatin fotoğrafları, Yunan makamları tarafından Türk yetkililere iletildi. Kalanoğlu’nun ailesine ulaşan yetkililer, bu fotoğrafları aile üyelerine incelettiler. İlk bulgulara göre; saatin ve kolyenin Kalanoğlu’na ait olabileceği düşünülüyor.

Ceset, Midilli’deki bir hastanenin morguna kaldırıldı. DNA testi sonuçları, cansız bedenin Kadir Kalanoğlu’na ait olup olmadığını kesin olarak belirleyecek.

Bu üzücü olay, aile ve arkadaşları arasında derin bir üzüntüye neden oldu. Kadir Kalanoğlu’nun bulunması için yapılan çabalar, hala devam etmektedir.

Kaynak: Sözcü

Ayvalık’ta Kayıp Balıkçı Kadir Kalanoğlu’nun Cesedi Midilli’de Bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!