1. Haberler
  2. Spor
  3. Aziz Yıldırım’dan Zico’ya Sert Yanıt

Aziz Yıldırım’dan Zico’ya Sert Yanıt

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aziz Yıldırım’dan Zico’ya Yanıt

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, geçmişte birlikte çalıştığı Brezilyalı teknik direktör Arthur Zico’nun, Sevilla maçıyla ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi. Yıldırım, Zico’nun iddialarının gerçek dışı olduğunu ve bu durumun yalnızca daha fazla dikkat çekmek amacıyla gündeme getirildiğini belirtti.

İşte Aziz Yıldırım’ın Açıklamaları:

”Son dönemde bir Youtube kanalında, eski teknik direktörümüz Arthur Zico’nun Sevilla maçının devre arasında o dönem kalecimiz olan Volkan Demirel’i oyundan çıkarma talimatı verdiğim yönünde bir beyanı ortaya atılmıştır. Ancak bu tamamen yanlıştır. Sevilla maçının devre arasında, Mahmut Uslu ve Neşet Yalçın ile birlikte dönemin UEFA Başkanı Platini ve Genel Sekreter Yardımcısı Infantino ile Şampiyonlar Ligi’ndeki yayın gelirlerimizi artırmak amacıyla bir toplantı yapıyordum. Bu nedenle devre arasında soyunma odasına gitmedim ve Zico’nun bahsettiği şekilde bir müdahalede bulunmadım.”

‘Brezilyalılara Tavsiyem’

”Eğer böyle bir müdahale yapmış olsaydım, bunu açıkça ve çekinmeden kamuoyuyla paylaşırdım. Maç sona erdikten sonra yönetici arkadaşlarımla birlikte soyunma odasına gittik. Zico’nun bu iddiasını 16 yıl sonra yeniden gündeme getirmesinin arkasında yatan niyet nedir? Daha fazla etkileşim sağlamak adına ismimi her verdikleri röportajda kullanmayı alışkanlık haline getiren eski Brezilyalı arkadaşlarıma tavsiyem, bu tutumlarından bir an önce vazgeçmeleridir. Bir gün, gerekirse ben de onlarla ilgili yaşadıklarımı kamuoyuyla paylaştığımda herkes tüm gerçekleri öğrenmiş olacaktır.”

Saygılarımla, Aziz Yıldırım

Kaynak: Sözcü

Aziz Yıldırım’dan Zico’ya Sert Yanıt
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!