1. Haberler
  2. Medya
  3. Baba Beni Güldürsene Filminin Basın Toplantısı Gerçekleşti

Baba Beni Güldürsene Filminin Basın Toplantısı Gerçekleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapımcılığını Wovie, Retropro ve DMC’nin üstlendiği, yönetmenliğini Emrah Aguş’un yaptığı ve senaryosunu Dinar Kahveci’nin kaleme aldığı ‘Baba Beni Güldürsene’ filminin basın toplantısı, Levent The Tamtam’da gerçekleştirildi. Film, kızı tarafından “sıkıcı bir baba” olarak nitelendirilen Murat’ın “yılın en komik babası” olma çabasını ve bu süreçte yaşadığı aksiyon dolu maceraları anlatan, Yeşilçam tadında bir aile komedisi olarak öne çıkıyor.

Basın toplantısında, çocuk oyuncular Aylin Akpınar, Ali Semi Sefil, Arven Beren, Kaan Alp Dayı ve Ela Şafak ile birlikte Ahmet Kürşat Öçalan, Merve Sevi, Levent Özdilek, Ceyhun Fersoy, Tolga Canbeyli ve Tevhide Dadı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Baba Beni Güldürsene Filminin Basın Toplantısı Gerçekleşti

Kayıp Değerleri Anlatıyor

Toplantıya ilk söz alan Merve Sevi, çekim sürecinin oldukça eğlenceli geçtiğini belirterek, “Herkesi çok eğlenceli, çok güzel bir film bekliyor. Son derece kıymetli bir kadromuz var. Ben filmde, son derece zeki bir kızın annesini oynadım. İzleyenlerin mutlu olacağını düşünüyorum” dedi. Ardından sözü devralan Ahmet Kürşat Öçalan, “Baba Beni Güldürsene, kaybettiğimiz değerlerimizi çocuklar üzerinden anlatan kıymetli bir film” ifadesini kullandı. Güzel bir aile filmi olduğunu dile getiren Öçalan, “Ben filmde hem eşiyle hem de kızıyla arasını düzeltmeye çalışan bir babayı canlandırıyorum. Karakterin temel amacı, daha eğlenceli bir baba olmaya çalışmak. Ekibimizle birlikte son derece keyif alarak çalıştık ve güzel bir ürün ortaya koyduk. Herkesi filmimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Aileler Çocuklarıyla İzlemeli

Filmde dedeyi canlandıran usta oyuncu Levent Özdilek, “Ailelerin çocuklarını da yanlarına alarak izlemeleri gereken bir projede yer aldık” diyerek, sinemaseverlerin ailecek izleyebileceği bir yapım ortaya koyduklarını vurguladı. Vahap karakterine hayat veren Ceyhun Fersoy, “Ben bu filmde karikatür tarafına oynadım. Biraz üçkağıtçı bir karakterdi. Bu filmde yer aldığım için çok mutluyum. Filmin gişe başarısından çok, çok güzel bir arşiv filmi olduğunu düşünüyorum. Ailelerin birlikte gidebileceği bir film oldu. İzleyenlerin yüzünde bir tebessüm bırakabilirsek, ne mutlu bize” dedi. Ayrıca, Tolga Canbeyli, “Filmin vizyon tarihi benim doğum günümle aynı. Bana hediye almak isteyen filme gitsin” diyerek espri yaptı. Altın Kelebek ödüllü çocuk oyuncu Aylin Akpınar, filmin çok eğlenceli olduğunu belirtti ve “Ekip olarak çok güzel bir uyum yakaladık. Herkesin ailesiyle beraber gelebileceği bir film oldu. Biz çekerken çok güldük. İzleyenlerin de güleceğini düşünüyorum” diye ekledi.

Baba Beni Güldürsene Filminin Basın Toplantısı Gerçekleşti

Aile Dizilimi Meselesi Üzerine

Yönetmen Emrah Aguş, “Burada, son dönem herkesin gündeminde olan ‘aile dizilimi’ meselesinin yansımalarını izliyoruz. Baba karakterinin kendi babasıyla yaşadığı sıkıntıların, kızıyla ilişkisine yansıdığını gördüğümüz bir hikayemiz var. Filmimizin, sadece çocukların değil, ailelerin de izlemesi gereken bir yapım olduğunu düşünüyorum. Herkesin fazlasıyla güleceği ve bazı anlarda duygulanacağı çok güzel bir aile filmi ortaya çıkardık” şeklinde konuştu.

Yapımcı Özgür Akbaş, sinemaseverleri, çocukların merkezde olduğu bir aile komedisinin beklediğini belirterek, filmin baba ile kızı arasındaki ilişkiye odaklandığını vurguladı. Akbaş, “Karşımızda hayatla ilişkisi biraz problemli, uyum sorunları yaşayan bir baba var. Kızı ise bunun zıttı olarak son derece akıllı ama okulunda arkadaşları tarafından zorbalığa maruz kalıyor. Akran zorbalığı günümüzde ciddi bir sorun haline geldi. Çocuklar bu durumu ailelerinden saklayabiliyor. Filmde, babanın tüm bu sorunları nasıl çözdüğünü ve kızının arkadaşlarıyla bağını yeniden nasıl kurduğunu izliyoruz. Baba Beni Güldürsene, son derece eğlenceli ve güzel animasyonların yer aldığı bir aile filmi oldu” ifadelerini kullandı.

Baba Beni Güldürsene, 8 Kasım 2024 tarihinde sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Baba Beni Güldürsene Filminin Basın Toplantısı Gerçekleşti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!