1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bahçelievler Yenibosna’da Anne-Oğul Arasında Tartışma ve Gerginlik

Bahçelievler Yenibosna’da Anne-Oğul Arasında Tartışma ve Gerginlik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bahçelievler Yenibosna’da Gerilim Dolu Anlar

Bahçelievler Yenibosna’da, bir genç ile annesi arasında sokakta başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek gergin bir duruma dönüştü. İddialara göre, anne ve oğul arasında yaşanan bu sözlü atışma, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Olayın ciddiyetini fark eden baba ve amca, hemen müdahale etmek için olay yerine geldi.

Genç, bir süre sonra annesine karşı saldırgan bir tutum sergilemeye başladı ve ona el kaldırdı. Bu durumu gören amca ve baba, çocuğa müdahale ederek, onu sokak ortasında yere yatırdı ve dövmeye başladı. Olayın büyümesiyle birlikte, diğer yakınları da olaya iştirak etti. Yakınları, çocuğu sakinleştirmek amacıyla olay yerinden uzaklaştırarak, durumu kontrol altına almaya çalıştı.

O esnada, çevredekilerin yaptığı ihbar üzerine polis ekipleri olay yerine intikal etti. Gelip araştırma yapan ekipler, bir süre sonra olay yerinden ayrıldı. Ancak olayın sıcaklığı hala devam ediyordu. Daha sonra, gencin babasına sarıldığı anlar, cep telefonu kameralarına yansıdı ve bu görüntüler, yaşananların ne denli duygusal bir an olduğunu gözler önüne serdi.

Bahçelievler Yenibosna’da Anne-Oğul Arasında Tartışma ve Gerginlik
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!