1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bakırköy’de Kadınları Taciz Eden Şüpheli Tutuklandı

Bakırköy’de Kadınları Taciz Eden Şüpheli Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakırköy’de Şok Olay: Kadınları Takip Eden Şüpheli Tutuklandı

Bakırköy'de Şok Olay: Kadınları Takip Eden Şüpheli Tutuklandı

Bakırköy’de bir alışveriş merkezi (AVM) içerisinde, bir şüphelinin iki kadını uzun süre takip etmesi, güvenlik kameralarına yansıyan bir olayla gündeme geldi. Şüpheli, kadınların peşinden bir giyim mağazasına girdiğinde, bir kadın eğilerek ürünleri incelediği sırada, arkadan yaklaşarak cep telefonuyla kadının etek altı fotoğrafını çekti. Olayın hemen ardından cep telefonunu cebine koyan şüpheli, ürünlerle ilgileniyormuş gibi davranmaya çalıştı.

Kadınlar, yanlarında dolaşan kişinin fotoğraflarını çektiğini fark ettiklerinde hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Aynı Saatlerde Başka Bir Kadını da Taciz Etti

Bakırköy'de Kadınları Taciz Eden Şüpheli Tutuklandı

Olayın detayları daha da çarpıcı hale geldi. Şüphelinin, aynı alışveriş merkezinde yakın saatlerde başka kadınları da takip ettiği ve Nihan K. adındaki bir kadını alışveriş yaptığı sırada elle taciz ettiği öğrenildi. Nihan K. ve çevredeki mağaza çalışanları, kaçan şüphelinin peşinden koşsalar da yetişmeyi başaramadı. Şüpheli, olay yerinden hızla uzaklaşarak AVM’yi terk etti. Bunun üzerine, kadınlar durumu hemen polis ekiplerine iletti.

Tutuklandı

Art arda yapılan ihbarlar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri, mağazanın güvenlik kameralarını titizlikle incelemeye başladı. Ekipler, şüphelinin kadınları takip edip taciz ettiğini görüntüler aracılığıyla tespit etti. Yapılan detaylı inceleme sonucunda, şüphelinin Cemal B. adlı kişi olduğu belirlendi.

Polis ekipleri, yaptıkları araştırmalar sonucunda Cemal B.’nin Sultangazi’de olduğunu tespit etti ve hemen gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Cemal B., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu olay, alışveriş merkezlerinde yaşanan güvenlik sorunlarını bir kez daha gündeme getirirken, yetkililerden daha fazla önlem alınması gerektiği yönünde çağrılar yapılmasına sebep oldu.

Bakırköy’de Kadınları Taciz Eden Şüpheli Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!