1. Haberler
  2. Spor
  3. Barcelona, Bayern Münih’i 4-1 Geçti!

Barcelona, Bayern Münih’i 4-1 Geçti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Barcelona, Bayern Münih’i Farklı Geçti!

Barcelona, Bayern Münih'i Farklı Geçti!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında Barcelona, büyük bir mücadelede sahasında Bayern Münih’i ağırladı. Estadi Olímpic Lluís Companys’de gerçekleşen bu heyecan dolu karşılaşmayı Barcelona 4-1’lik net bir skorla kazanarak, 26 Ekim Cumartesi günü oynanacak El Clasico öncesi adeta bir gövde gösterisi yaptı. Bu zafer, Barcelona’nın Bayern Münih karşısındaki son dört maçta gol atamadığı ve altı maçlık mağlubiyet serisini de sona erdirdi.

Barcelona, Bayern Münih'i 4-1 Geçti!

Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Raphinha, attığı üç golle takımının farklı galibiyetinde büyük bir rol oynadı. Maçın başlama düdüğünden sadece bir dakika sonra fileleri havalandıran Raphinha, 45. ve 56. dakikalarda iki gol daha bularak muazzam bir Hat-Trick gerçekleştirdi. Barcelona’nın bir diğer golü ise 36. dakikada Robert Lewandowski‘den geldi. Bayern Münih’in 18. dakikada Harry Kane ile bulduğu gol, farklı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Barcelona, Bayern Münih'i 4-1 Geçti!

Barcelona, özellikle maçın son yarım saatlik bölümünde kaçırdığı fırsatlarla farkı daha da açma şansını değerlendiremedi. Bayern Münih ise yediği dördüncü golden sonra oyundan iyice düştü ve rakibinin etkili oyununa karşılık veremez hale geldi.

Bu sonucun ardından Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci galibiyetini elde eden Barcelona, puanını 6’ya yükseltti. Şampiyonlar Ligi’ne 9-2’lik Dinamo Zagreb galibiyetiyle iyi bir başlangıç yapan Bayern Münih, Aston Villa deplasmanından sonra Barcelona’ya da yenilerek puanını sadece 3’te bıraktı. Barcelona’nın bir sonraki Şampiyonlar Ligi maçı, Kızılyıldız deplasmanında olacakken, Bayern Münih evinde Benfica’yı konuk edecek.

Kaynak: Sözcü

Barcelona, Bayern Münih’i 4-1 Geçti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!