1. Haberler
  2. Magazin
  3. Berrak Tüzünataç’ın Cesur İtirafları ve Yeni İmajı

Berrak Tüzünataç’ın Cesur İtirafları ve Yeni İmajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Berrak Tüzünataç’ın Cesur İtirafları

Berrak Tüzünataç'ın Cesur İtirafları

Geçtiğimiz günlerde bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen Berrak Tüzünataç, yaptığı samimi röportajda içini döktü. Ünlü oyuncu, hayatındaki zorluklara ve kadınlık deneyimlerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Berrak Tüzünataç'ın Cesur İtirafları ve Yeni İmajı

“Benim Hataım”

Tüzünataç, hayatı boyunca yaşadığı acı tecrübelerin ve travmaların kendisine yaralar açtığını, bu süreçte ise kadınlığını ve bedeninin çekiciliğini sorguladığını belirtti. “Hayatımda başıma gelen, bende yara açan ve farkında olmadan kendime zarar verdiğim birçok tatsız tecrübenin faturasını kadınlığıma ve bedenimin ilgi çekiciliğine kestiğimi fark ettim” diyen Tüzünataç, bu farkındalığa 35 yaş sonrası ulaştığını vurguladı. “Sonrasında da kadınlığım ve bedenim için özür dilemeye, bu hatamı telafi etmeye çalıştım. Çünkü hep haksız yere suçladım. Bu bir sistemsel durum ama sonuçta bu hatanın sorumluluğunu alıyorum,” şeklinde devam etti.

Berrak Tüzünataç'ın Cesur İtirafları ve Yeni İmajı

“Erkek Dostlarımız Nerede?”

Berrak Tüzünataç, “Kadın katliamları konusunda altını çizmek istediğin bir şey var mı?” sorusuna verdiği yanıtta, erkeklerin desteğine vurgu yaptı: “Merak ediyorum, erkek dostlarımız nerede? Birlikte güldüğümüz, ağladığımız, eğlendiğimiz, kavga ettiğimiz, barıştığımız, seviştiğimiz, iş yaptığımız… Bu beni gerçekten çok kalbimi kırıyor. Eğer böyle yaparlarsa biz kendimizi nasıl güvende hissedeceğiz, nasıl ahenkle bir arada yaşayıp var olacağız? İçimde en ufak bir öfke yok, sadece kalbim çok kırık. Neden yanımızda değiller? Aksiyonları nerede? Bu yaşananlara duyarsız ve kayıtsız olmak mı onların erkeklik tanımları? Bizim için ne yapmayı planlıyorlar?”

Siyah Kısa Saçlarıyla Yeni Bir İmaj

Oyunculuğu, güzelliği ve kendine has tarzıyla dikkat çeken Berrak Tüzünataç, bu sefer kısa siyah saçlarıyla objektiflere poz verdi. Yeni imajı ile izleyicilerinin karşısına çıkan Tüzünataç, cesur duruşuyla yine ilgi odağı oldu.

Berrak Tüzünataç'ın Cesur İtirafları ve Yeni İmajı

Sevenlerinden Tam Not

Sosyal medya paylaşımları ve cesur pozlarıyla sık sık gündeme gelen Tüzünataç’ın bu yeni hali, takipçilerinden büyük beğeni topladı. Onun bu değişimi, hayranları tarafından tam not almayı başardı.

Berrak Tüzünataç’ın Cesur İtirafları ve Yeni İmajı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!