1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş 2. Başkan Hüseyin Yücel, Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri’nde Konuştu

Beşiktaş 2. Başkan Hüseyin Yücel, Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri’nde Konuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri’nde Konuştu

İtalya’da gerçekleşen Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri, Akdeniz Gazeteciler Derneği, İtalya Spor Yazarları Derneği (USSI), Avrupa Spor Yazarları Derneği (AIPS) ve Artemisia Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği bir etkinlik olarak dikkat çekti. Bu yıl ikincisi düzenlenen ödül töreninde, spora ve gençlere yaptığı katkılardan dolayı Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Hüseyin Yücel ödüle layık görüldü. Tören, Roma’nın tarihi Valentini Sarayı‘nda gerçekleştirildi.

Ödül almasıyla ilgili düşünceleri sorulduğunda Yücel, “Voleybol Federasyonu olarak hem biz hem de kızlarımız ödül aldık. Gerçekten çok gurur verici bir akşam. Bu sadece Beşiktaşımız adına değil, ülkemiz adına da son derece onur verici bir gün. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum,” dedi.

Sezon performansına dair görüşleri sorulan Yücel, “(Konyaspor karşısında) Dün akşam güzel bir galibiyet aldık. Önümüzde Lyon maçı ve akabinde Galatasaray maçı var. Takımımız bu zorlu karşılaşmalara hazır. Bugüne kadar asla mazeret üretmedik; yoğun hafta, yoğun maç trafiği gibi durumlarla başa çıkmayı başardık. Bu işin içinden çıkacağız, herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum,” yanıtını verdi.

Türk futbolunda zaman zaman gündeme gelen “yabancı hakem” tartışmalarına da değinen Yücel, “Türk futbolunun marka değerini arttırmamız gerekiyor. Eğer bu noktada adım atamazsak, gelecekte pek fazla yol kat edemeyiz. Canla başla uğraşıyoruz; Avrupa ve dünya futbolunun ülkemizdeki temsilini güçlendirmek için çalışıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Yücel, İtalyan basın mensuplarına da bazı bilgiler verirken, geçen yaz Ciro Immobile transferi için 3-4 aylık bir çalışma yaptıklarını belirtti. Roma’dan Nicola Zalewski ile ilgilenip ilgilenmedikleri sorulduğunda ise, “Yok, bakıyoruz. İnşallah, hayırlısı. Şu anda bir yorum yapmam mümkün değil. Beşiktaş bir oyuncuyla ilgilenirse, onu alır,” şeklinde yanıtladı.

Kaynak: Sözcü

Beşiktaş 2. Başkan Hüseyin Yücel, Akdeniz Mükemmeliyet Ödülleri’nde Konuştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!