1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş Futbol Akademisi’ne Yeni Yetenek: Bora Sorgun

Beşiktaş Futbol Akademisi’ne Yeni Yetenek: Bora Sorgun

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Futbol Akademisi’nde Yeni Transfer

Beşiktaş Futbol Akademisi, altyapısına önemli bir takviye yaptı. Siyah-beyazlılar, Çanakkale Atletik Spor Kulübü’nde forma giyen 2009 doğumlu yetenekli orta saha oyuncusu Bora Sorgun‘u kadrosuna kattı. Bu transfer, kulübün genç yeteneklere verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi, sahip olduğu potansiyel ile gelecekte Türk futboluna ve Beşiktaş’a önemli katkılarda bulunacağına inandığı Bora Sorgun’a, “Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin” diyerek başarılar diledi.

Bora Sorgun, Beşiktaş U-16 Akademi Takımı’nda forma giyecek olmanın heyecanını yaşarken, kulüp için büyük bir onur duyduğunu belirtti. Genç yetenek, “Beşiktaş’a gelmemde emeği olan Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi ve Futbol Akademisi Scout ekibinin değerli hocalarına teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Bora’nın Beşiktaş’a katılması, kulübün genç yetenekleri keşfetme ve geliştirme konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Genç futbolcuların profesyonel hayata adım atabilmesi için gerekli tüm imkanların sağlandığı Beşiktaş Futbol Akademisi, geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye devam ediyor.

Beşiktaş Futbol Akademisi’ne Yeni Yetenek: Bora Sorgun
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!