1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ın Zorlu Maç Takvimi: 21 Günde 6 Maç

Beşiktaş’ın Zorlu Maç Takvimi: 21 Günde 6 Maç

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ı Zorlu Bir Fikstür Bekliyor

Beşiktaş, milli aranın ardından oldukça yoğun bir maç takvimiyle karşı karşıya kalacak. Siyah-beyazlılar, bir sonraki milli araya kadar iki kulvarda toplamda 21 günde 6 maça çıkmayı planlıyor. Bu zorlu serinin başlangıcı, 20 Ekim’de Konyaspor ile yapılacak olan karşılaşma ile olacak. Ardından, Kartal’ı art arda iki zorlu deplasman bekliyor.

  • 24 Ekim Perşembe: Lyon (UEFA Avrupa Ligi)
  • 28 Ekim Pazar: Galatasaray (Süper Lig)

UEFA Avrupa Ligi’nde 36. ve son sırada bulunan Beşiktaş için Lyon ile oynanacak maç büyük bir önem taşıyor. Bu mücadele, takımın Avrupa’daki geleceği açısından kritik bir viraj niteliğinde. Ayrıca, 4 gün sonra oynanacak olan Galatasaray derbisi, zirve yarışında hem puan hem de moral açısından belirleyici bir rol oynayacak.

Kasımpaşa ve Malmö ile Kasım ayının ilk haftasında yapılacak olan sınavlar da, iki kulvardaki gidişata doğrudan etki edebilir. Zorlu maç takvimi, milli aradan hemen önce yine güçlü bir rakip olan Başakşehir ile sonlanacak. Bu süreçte, siyah-beyazlı teknik ekip hasarsız veya en az hasarla atlatabilmek için kadroda doğru rotasyonu bulmaya çalışacak.

Kaynak: Sözcü

Beşiktaş’ın Zorlu Maç Takvimi: 21 Günde 6 Maç
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!