1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy Tartışmaları ve Giovanni van Bronckhorst’un Kararları

Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy Tartışmaları ve Giovanni van Bronckhorst’un Kararları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy Tartışmaları Sürüyor

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy Tartışmaları Sürüyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst’un, üst üste 7. maçta yedek soyundurduğu Semih Kılıçsoy’a, Gaziantep FK deplasmanında hiç süre vermemesi büyük bir tepki topladı. Özellikle 67. dakikada Ciro Immobile’yi oyundan alarak Mustafa Hekimoğlu’nu sahaya süren Hollandalı çalıştırıcı, Semih’e şans tanımaması nedeniyle eleştirilerin hedefi oldu. Bu durum, sadece taraftarları değil, siyah-beyazlı yöneticileri de şaşkına çevirdi.

Beşiktaş’ın 90+5’te yediği şok golle 2 puan kaybetmesi, Hollandalı teknik adama yönelik eleştirilerin dozunu daha da artırdı. Milliyet’in haberine göre, van Bronckhorst’un, güncel bonservis değeri 15 milyon euro olan Semih Kılıçsoy’a ilk 11’de forma vermemesinin ardındaki bazı gerçekler gün yüzüne çıktı. Bu bilgilerin ışığında, Hollandalı teknik adamın, Semih’in antrenman temposundan pek memnun olmadığı ifade edildi. Genç golcünün, taktik ağırlıklı çalışmalar ve çift kale maçlarda van Bronckhorst’un isteklerini tam olarak yerine getiremediği vurgulandı.

Öte yandan, siyah-beyazlı hocanın Semih’le ilgili bir önyargısının bulunmadığına da dikkat çekildi. Van Bronckhorst’un, beğendiği bu golcü oyuncuya eksiklerini giderdikten sonra düzenli forma şansı vermeyi planladığı kaydedildi.

“OYNATMAYARAK HIRSLANDIRIYOR”

Giovanni van Bronckhorst’un “gelişmesi gerekiyor” dediği Semih Kılıçsoy’a ilk 11’de forma vermemesinin ardında önemli gerekçeler bulunuyor. Beşiktaş futbol takımına yakın bir isim, Semih’in tartışmalı durumunu Milliyet’e şu sözlerle değerlendirdi: “Van Bronckhorst, Semih’i beğeniyor ve onun kazanması için çabalıyor. Hatta oynatmayarak onu hırslandırmayı hedefliyor. Hocanın isteklerini tam olarak anladıktan sonra Semih’in iyi bir geri dönüş yapacağına inanıyorum. Zaten Van Bronckhorst, milli takım arasından sonra Semih’e daha fazla süre vermeyi düşünüyor.”

YILDIZLAR NEFES ALACAK

Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi’nde son 10 günde 4 maça çıkan Beşiktaş, hem mental hem de fiziksel açıdan önemli bir yıpranma yaşadı. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst, Gaziantep FK maçı sonrası yaptığı açıklamada, özellikle ikinci yarıda zorluklar yaşadıklarına vurgu yaptı. Trendyol Süper Lig’e verilen milli ara, sürekli 11’de görev yapan futbolculara ilaç gibi gelecek.

  • Rafa Silva
  • Gabriel Paulista
  • Ciro Immobile
  • Gedson Fernandes
  • Felix Uduokhai
  • Jonas Svensson
  • Al Musrati

Milli takımlara çağrılmayan bu oyuncular, yaklaşık 1 ay boyunca dinlenme fırsatı bulacak ve böylece rahat bir nefes alacaklar.

Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy Tartışmaları ve Giovanni van Bronckhorst’un Kararları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!