1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’ta Van Bronckhorst’un Maç Sonrası Değerlendirmeleri

Beşiktaş’ta Van Bronckhorst’un Maç Sonrası Değerlendirmeleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ta Van Bronckhorst’tan Maç Sonrası Değerlendirmeler

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında, TÜMOSAN Konyaspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş’ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, Tüpraş Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada birçok gol fırsatı yakaladıklarını, fakat bunları değerlendirmekte zorlandıklarını dile getiren Van Bronckhorst, “En büyük sorun, yarattığımız tehlikeleri kaleye şut olarak çevirememek. Bu fırsatların kaleyi bulması, geliştirilmesi gereken bir konu. İkinci yarıda çok fazla fırsat bulduk. Kaleyi bulan şut sayısı ise az, ancak gol tehlikesi oluşturmamız gerekli. Final paslarını daha iyi yapmalıyız. Son pas ve bitirici vuruşları geliştirmemiz gerekiyor. Bu kadar fırsat yakaladığımız maçlarda 2 golden fazlasını atmamız lazım.” şeklinde konuştu.

Semih Kılıçsoy’un Performansı

Giovanni van Bronckhorst, 7 maç aradan sonra ilk 11’de şans verdiği Semih Kılıçsoy’un performansını olumlu bulduğunu belirtti. Milli futbolcuyla sürekli iletişim halinde olduklarını vurgulayan Hollandalı teknik direktör, “Semih’in performansından memnunum. Milli takım dönüşünde iyi bir iletişimimiz oldu. Gelişimi için sürekli olarak konuşuyoruz. Son birkaç haftadır oyununu beğeniyorum. Penaltıyı yaptırdı ve oyunun temposuna katkı sağladı. İyi bir performans sergilediğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Van Bronckhorst, Kosovalı futbolcu Milot Rashica’nın sakatlığı nedeniyle, UEFA Avrupa Ligi’nde Olimpik Lyon ile oynayacakları karşılaşmada forma giyemeyeceğini de kaydetti.

Şampiyonluk Yarışı Üzerine Düşünceler

Şampiyonluk yarışıyla ilgili soruları yanıtlayan Van Bronckhorst, “Ben en üst seviyelerde oynadım ve aynı zamanda hocalık da yaptım. Şampiyonluk hakkında konuşmak için henüz erken. Şu anda sürece odaklanmalıyız. Nisan ve Mayıs aylarında tabii ki orada olmak isteriz. Şampiyonluk için mücadele vermek istiyoruz. Geçen sezona göre büyük bir adım attık ve bu sezon attığımız adımlardan memnunum. Şampiyonluk için neredeyse her maçı kazanmamız gerekiyor. Biz de bu mücadelenin ve şampiyonluk yarışının içinde olmak istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sözcü

Beşiktaş’ta Van Bronckhorst’un Maç Sonrası Değerlendirmeleri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!