1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş’tan Lyon Maçına Dair Açıklama

Beşiktaş’tan Lyon Maçına Dair Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında Olimpik Lyon’a konuk olacak Beşiktaş, taraftarlarının deplasman tribününe alınmayacağına dair bir açıklama yaptı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan resmi açıklamada, durumun detayları paylaşıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Lyon Valisi, 24 Ekim Perşembe günü OL Stadyumu’nda oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasıyla ilgili olarak, taraftarlarımızın stadyuma ve Lyon kentine girişine izin verilmemesine karar vermiştir. Kulübümüz, bu kararın gözden geçirilmesi için gerekli girişimlerde bulunmuş, ancak sonuç alınamamıştır.

Yapılan güvenlik toplantısında; Lyon Valiliği, Fransız Emniyeti, UEFA Güvenlik Birimi, Türkiye Futbol Federasyonu Güvenlik Koordinatörlüğü ve Türkiye NFIP yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde, 2017 yılında yaşanan ciddi olayların yeniden yaşanma olasılığı ve yüksek güvenlik riski nedeniyle Lyon Valiliği’nin aldığı karar kesin bir şekilde onaylanmıştır.

Bu çerçevede, Olimpik Lyon – Beşiktaş karşılaşmasında taraftarlarımızın deplasman tribününde yer almayacağını belirtir, herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına söz konusu maç için seyahat programı yapılmaması gerektiğini taraftarlarımızın bilgisine sunarız.”

Beşiktaş’tan Lyon Maçına Dair Açıklama
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!