1. Haberler
  2. Medya
  3. Best Of Rumeli Ödül Töreni’nde Gönül Dağı’na İki Ödül

Best Of Rumeli Ödül Töreni’nde Gönül Dağı’na İki Ödül

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu’ndan Unutulmaz Bir Gece

Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu (RUBAFED) tarafından altıncı kez düzenlenen “Best Of Rumeli” ödül töreni, 21 Ekim Pazartesi akşamı İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirildi. Gecede, ünlü sanatçılar Suzan Kardeş ve Yusuf Emin’in sunuculuğunu üstlendiği tören, ilgiyle takip edildi.

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, bu yılki organizasyonda iki ödül birden kazandı. 1 milyon kişinin oy kullandığı “Best Of Rumeli” etkinliğinde, Gönül Dağı ‘En İyi Dizi’ ödülünü alırken, dizinin başrol oyuncusu Berk Atan da “En İyi Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

Berk Atan’dan Boşnakça Teşekkür

Sahneye alkışlar eşliğinde çıkan Berk Atan, Rumeli kökenli bir aileden geldiğini vurgulayarak konuklara Boşnakça seslendi. Atan, “Ülkemizde yaşayan ve Balkanlar’daki tüm soydaşlarımıza kendimi ödüllendirdikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi. Ayrıca, Eskişehir’de çekimleri devam eden Gönül Dağı ekibindeki tüm arkadaşlarının selam ve sevgilerini iletti.

Ferhat Eşsiz’den Teşekkür Mesajı

Gönül Dağı dizisinin yapımcısı ve Köprü Film Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Eşsiz, Rumelili tüm derneklere, izleyicilere ve dizinin gönüldaşlarına teşekkürlerini iletti. Eşsiz, “Bu ilgiye layık olmaya çalışacağız. 5. sezonumuzda bu güzel sevgi seli bizleri çok mutlu ediyor. Tüm Rumelili kardeşlerimize sonsuz teşekkürler. Bu ödülü tüm ekibimiz adına, senaristlerimiz adına alıyorum” şeklinde konuştu.

Hayranlarıyla Buluşma

Dream Türk ekranlarından canlı olarak yayınlanan ödül töreninde, Berk Atan, hayranlarının ilgi odağı oldu. Hayranlarıyla sohbet eden ve soruları yanıtlayan sevilen oyuncu, anı fotoğrafları çektirdi. Gecede, Balkanlardan birçok siyasetçi, sanatçı ve büyükelçinin katılımı dikkat çekti. Ayrıca, Nakem folklor ekibinin gösterisi, Makedon müziğinin usta sesleri Suzan Gavazova, Shkurte Fejza, Onur Baytan ve Senidah konserleri büyük ilgiyle izlendi.

Best Of Rumeli Ödül Töreni’nde Gönül Dağı’na İki Ödül
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!